M

Snart drar vi till Göteborg för att möta upp denna snygging!
Jag längtar. Ingen förstår mig som hon.



Söndag

Har haft en mysig första vecka på semestern. Åkte med Mathias till landet i tisdags där mormor, Stickan, Sandra, Tommy och Ella redan var. Vi grillade och åt gott, åkte på outlet och hade det bara mysigt. Hem igen på torsdagen.

Fredags hade vi Nelo här och hade myskväll ned grönsaker, dipp och Harry Potter.

I lördags kom mamma och pappa och hämtade mig och pruttnelo och skjutsade mig till Huddinge där Bells väntade. Köpte kolgrills mat och drack cider. Sen var det tbanan till stadion och FOTBOLL! efter matchen mötte Norris upp oss och vi gick till fridays. Drack goda drinkar och hade det trevligt :)

Idag hämtade Norris mig. Vi handlade matsäck och åkte till sörskogen för att spela tennis. Jag vann, typ. Sen blev det skit varmt så vi drog till långsjön för ett dopp. Dock var det skit kallt så fötterna var det enda som doppades. Sen blev det grillat hos mammsen och pappsen. Tog med mig nelo hem så nu ska vi mysa till Glee :)

måndag

Okej, en liten genomgång av senaste tiden. Efter på tok för många jobb timmar så sa min rygg ifrån.
Till slut fick jag så ont att jag inte kunde röra mig. Låg på golvet på kontoret på jobbet och dog (nästan.)

Mitt jobb ringde deras naprapat och jag fick åka dit. Jag hade en låsning i ländryggen och så var jag sne.
Detta pga en rid olycka för 2,5 år sedan då jag fick en spricka i svanskotan. Hon knåpade och knäckte och sen fick jag åka hem och vila. Fick feber på kvällen men det är nog vanligt efter naprapater.

Dagen efter kom jag knappt upp ur sängen. Men åkte ändå till jobbet. vid 9 blev det för mycket så min chef hittade mig återigen på golvet i kontoret. Han skickade hem mig och så blev jag tvingad att vara hemma 3 dagar och efter det började semestern. Imorn har jag ny tid hos naprapaten. Och blir det inte bättre så måste jag boka tid hos röntgen och då dra svanskotan på rätt plats igen.

Så i helgen fick jag ta det lugnt för att inte  dö. Fredags så lagade vi hemmagjord pizza och kolla film. Mys kväll.
I lördags hämtade vi bilen hos mamma och pappa och åkte till Lida för lite äventyrsgolf i solskenet. Jag vann, båda gångerna, haha!

Sen grillade vi hemma hos mamma och pappa, drack några kalla cider och åkte sen in till stan för att möta upp Mattes kompisar.

Klockan ringde tidigt söndag morgon. Då skulle vi möta upp mattes föräldrar och åka till Grinda. Båten tog nästan två timmar och jag hade fruktansvärt ont i ryggen. Väl framme blev vädret inge vidare så vi åt lite mat, låg på nån klippa och sen tog vi båten tillbaka. Bjudna på middag på zinken och sen åkte vi hem. Nu är Nelo pelo här och jag funderar på att städa lite men jobbigt när man inte kan böja sig framåt.

Ikväll blir det fotboll. Dif match och mat på O'learys med Mickis, Andreas och Norris :)

hallå!

Hej alla glada! Först har jag några väl valda ord att säga till vissa;
Ring och hör hur det är istället för att snacka skit om hur ni TROR det är.

Så, nu kommer en bildbomb från senaste tiden!





Michaela fyllde 20 och det va vi såklart ute och firade!



En av alla kvällar på Pure.




Mysig kväll i tanto innan vi åt middag på Indisk restaurang och sen
gick och kollade på Eric Amarillo på pure.






Fick man inte åka på Peace and Love så får man nöja sig med Lida country festival!
hahahaha!


RSS 2.0