kväll

Hela dagen har jag längtat efter desperate ikväll, och så är det någon skit film istället :O MF!

Nåväl, idag efter jobbet mötte jag Mathias i farsta och shoppade ett par varma vinterskor! Som jag nu på spraya något medel på! Jag fryser om fötterna jämt och imorn ska det tydligen bli -20 grader ute..
Sen lagade vi carbonara och Mattes föräldrar kom och sa hej. Nu har vi precis bakat knäck och jag ska faktiskt ta och sova snart. Är helt slut!

Nattinatt.

tisdag

Hej! Idag är en bättre dag än igår. Men jag är så sjukt trött! Nyss ätit frukost här på jobbet och ska snart börja med lunchen. Idag ska jag panera fisk som dom ska äta med potatis och limeaioli.

Sen ska jag möta upp Mathias i Farsta för att shoppa ett par rejäla vinterskor och ett par långkalsonger. Sen ska vi hem och äta carbonara och baka pepparkakor. Om jag får bestämma haha.

duschen

Nu blir det duschen och sen The dirt läsning i sängen! Nattinatt undersåtar. Sakna mig inte för mycket.

E


hej

Nu ligger jag i soffan och fryser. Har tänt 1000 ljus och virat in mig i en filt. Nu är det bättre än imorse. Mathias är inte hemma och jag orkade inte laga mat så det blev korv och pommes haha. Nu hänger jag framför halv 8 hos mig och har msn date med norrisen! Funderar på att tappa upp ett bad och sen däcka i sängen ..

ovärderligt


Tungt

Idag är faktiskt en väldigt tung dag. Sitter på jobbet och det har jag verkligen inte lust med. En riktigt tung dag..

måndag

Den där norrisen alltså.. Vem tror han att han är? Vinna över mig? MOahahahahaha! Tänk, jag uppdaterar bara på vardagar och ändå vinner jag hahahaha ;)


/

Den här dagen suger. Fruktansvärt tung kväll igår. Hade bästa Mathias där. <3
Idag blir det biomys med älskling sen imorn har jag planerat en överraskning för honom..

-

Jag försöker vara stark.

torsdag

Hej hopp! Idag är jag faktiskt hyffsat pigg. Men har en tuff dag. Farmor ligger på sjukhus för magont och ska undersöka levern idag. Ska åka förbi henne efter jobbet. Sen är inget annat bra heller. Så idag är en riktig tuff dag.

Tårar i ögonen hela tiden..

FUCK

JAHAPP! Nu till råga på allt så får jag FEL leverans :@ Jag tänker ev. skicka hot mail till skit menigo!

fy

Idag har jag en skit dag. Har ringt och beklagat mig till Mickis, den stackarn. Efter det kändes det lite bättre men nu är det inge bra igen.

Direkt efter jobbet ska jag träffa sarapara faktiskt. Det ska bli mysigt :) Och förhoppningsvis får det mig på bättre tankar.

Sänder en tanke till min kära farmor som ligger på sjukhus nu <3

En månad kvar till jul

Hej mina kära fans och undersåtar! Idag är en strålande dag, noooot. Piss väder, piss kallt, piss trött. Men men.

Igår plockade mormor och stickan upp mig och Mathias vid 19.30 för att köra oss till Ica maxi. Vi skulle storhandla. Och det gjorde vi minsann. Mamma, pappa och svärföräldrar ska vara glada för det blir en massa (förhoppningsvis god) mat på fredag! Va hemma igen strax innan 21 så jag hann precis plocka upp kassarna med mormors hjälp när desperate började. Mathias hade vi släppt av i centrum så han kom upp med pizza.

Sen hjälpte jag mormor med sin data och sen däckade jag i sängen. Börjar känna mig som en pensionär. Om exakt en månad är det julafton! Vad ska man köpa i julklapp till alla? Har ju precis lyckats hitta på något till Mathias i fdelsedags present och sen ska man hitta en julklapp också. Han och jag har ett jobbigt present schema. Det ser ut såhär;

November; Födelsedag
December; Julafton
Februari; Alla hjärtansdag
Mars; Vår årsdag.

Fantasin räcker liksom inte till. Idag blir det kassler i ugn med örtsås och ris. Ska hinna baka lite bröd också så nu är det bäst att jag sätter igång.

this is me

 

 

 

 


Erica


?

fick precis leverans och satsumasen såg ut såhär. Mycket underligt. Under hela mitt år som kock har jag aldrig sett något liknande Haha!

påminn mig!

Nu har jag filéat lax till 65 pers. Det går faktiskt bättre och bättre varje gång. Öystein skulle va stolt haha!
Kan någon snälla påminna mig runt 16.00 att boka biljetter till derbyt! skulle vara kanon! Annars blir norris och Mickis sura när biljetterna är slut och vi får kolla på o'learys istället :P haha

Ska boka 2 platser till mig och Mickis. och sen 1 plats till tönt-G lite längre bort moahahaha

haha

Norris tror att han vinner. HAHAHA säger jag då. Och man får lägga upp hur många bilder som helst om det betyder att man vinner. Jag har vunnit. hahahaha :)

tisdag

Lasagnen var uppskattad igår. Tog hem det sm blev över och överraskade Mathias med hans favorit mat. Malin kom som sagt förbi en snabbis igår. Vi svullade och pratade ut. Jätte trevligt!

Sen blev det soff mys med Mathias med tända ljus och godis :) Somnade innan 22 igår igen! Börjar bli lite gammal nu.. Idag ska mormor och stickan plocka upp oss och vi ska åka och storhandla! Ska ju bjuda mamma, pappa och mina svärföräldrar på middag på fredag så vi måste handla lite smått till det.

Idag blir det lax i saffransås till lunch. Om det blir över så blir det även det till middag hemma. Muuums.

Slippery nipple

bild från i lördags. Efter detta var det fullt ös på dansgolvet!

måndag

Gick och la oss tidigt igår eftersom båda va helt slut så inatt fick jag faktiskt sova 8 hela timmar :O Tog en halvtimmes senare tåg idag, samma som Matte, och då kom jag bara 5 minuter sent. Det är kanske värt det..

Idag är det lasagne här på dagiset. Ska straxt börja med den men tårarna rinner när jag hackar löken så jag får ha en liten paus mellan varje lök. Det tar tid då.

Fler bilder från lördagen kommer upp! Oroa er inte. Efter jobbet kommer Malin hem till oss en snabbis. Vi ska fixa en liten grej. Sen blr det romantisk middag med Mathias eftersom han va borta hela helgen så får vi ta igen det nu:)

Tillbaka till löken och tårarna!

igår


söndag

Idag är det söndag och gud vad snabbt den här helgen har gått! I fredags jobbade jag 16 timmar som sagt. Va helt slut i lördags. Sov och älskade mamma och pappa. Delade säng med Nelo. Mamma gjorde våfflor till mig till frukost <3

Mötte upp Mickis i huddinge, tog en tripp till systemet och sen hem hit då vi lagade lax i saffranssås och bulgur. Sjukt gott! Tog 10000 bilder, dansade och sjöng. Åkte in till stan och mötte upp Nicolson. Drog till Pure och svängde runt på dansgolvet. Fick höra att en tjej skulle slå sönder mig och så skrattade jag henne i ansiktet. Drog förbi Mcdonalds på vägen hem och fick sen sovsällskap av bästa vän.

Idag har jag och Mickis städat på balkongen, pantat flaskor, diskat, handlar mat och hängt i soffan. Hon åkte för ett tag och och snart ska jag börja laga överraskningsmiddag till Mathias som kommer hem från Tyskland idag :) Det blir helstekt fläskfilé med potatiskroketter och bea!

Nu tillbaka till ostbågarna och tvn!

Bild från igår!


Natt

nu är jag äntligen hemma! Pappa hämtade mig efter en jobbdag på 16 timmar och jag sover hos mamma och pappa idag för matte är inte hemma och jag törs inte sova själv :p nelo ligger tätt intill:) Nattinatt!

FREEEEEDAG

Idag gott folk är det fredag! Jag sitter på jobbet och äter frukost. Igår fick jag min soda streamer och även lite julpynt.

Idag väntar 7,5 timmars jobb på förskolan och sen vidare för att jobba kväll. Blir väl ungefär 15 timmars arbete idag. Kommer antagligen dö men får tänka på pengarna! Idag är det tacos här på dagiset. Bara så ni vet.


Undrar när norrmannen tänker ge upp och inse att jag vunnit inläggstävlingen för jätte länge sen :D

Födelsedags resumé!

Nu ska jag faktiskt berätta om min födelsedags helg, för det har jag glömt.

I fredags; Vi hade lite vänner över. Ca 25 pers blev det eftersom jag och Mathias fyller år på samma dag och då blev det väldigt mycket folk. Det var en kanon kväll med massa fina presenter och underbara vänner. Några undantag men det skiter vi i. Sen var tanken utgång men så blev det inte. Vi festade loss hos oss hela natten istället. Kl 4.30 kom jag i säng ungefär.

Lördags; Vaknade och var faktiskt inte bakis. Smyger upp och hämtar min present till Mathias som han öppnar när han vaknar. Sen går han ner till centrum för att köpa lite frukost och kommer upp med jätte fina blommor, pizza, frallor, lussebullar och massa gott :) Fick ett kort där det står att min present kommer på posten så jag väntar fortfarande. Skit nyfiken! Sen plingade det på dörren och utanför står mamma och pappa och sjunger. Dom har köpt en pizza som dom satt ljus i och överraskar oss på vår födelsedag. Hur mysigt som helst :) Ella hade dom med sig också, den lilla gullungen!

Sen åkte dom och jag satte igång att dammsuga osv. Sen gjorde vi oss iordning och åkte in till stan. Jag hade, som en del av hans födelsedags present, bokat bord på en restaurang och skulle bjuda på middag. Det var jätte mysigt och jätte gott! Sen åkte vi hem och hade film mys.

Söndags; Vaknade och gick ner till ICA för att köpa det sista tills släkten skulle komma. Bakade 2 tårtor, hallongrottor, och dukade fram allt annat som vi köpt. Ost och kex, vin osv. Sen kom mamma och pappa som hjälpte oss med allt och sen kom släkten. Det var en underbar dag men fina presenter och trevligt sällskap.

Vi hade en kanon födelsedags helg. Tack till alla som sa grattis och va med och firade! <3

bröd

åååååh nu har jag bakat bröd, marinerat champinjoner och förberett för soppan. Vad ska jag göra nu? Det borde finnas en soffa här i köket så jag kan ta en powernap!

Har lyckats övertala Mathias iaf att vi ska till Farsta efter jobbet:) Kanske ska shoppa lite kläder och annat kul då på samma gång :D Men det säger jag inte till honom förrän vi är där. Nä, om man ska ta och jobba lite kanske.

imorn är det fredag!!

Idag är jag faktiskt ganska pigg, trots att jag la mig sent igår. Frukosten är klar här på dagiset och ungarna äter för fullt. Idag ska jag baka lite mer bröd och sen är det tomatsoppa till lunch.

Igår kom Malin hem till mig när hon slutat. Vi lagade god mat, fixade med lite hemlisar, åt godis och kollade på grey's! Sen kom Johan och hämtade henne medan han lämnade av Mathias efter träningen.

Efter jobbet idag ska jag se om jag kan få med mig mathias till farsta för att köpa en soda streamer för alla presentkort i fick. Och eventuellt ett hemmabio system :)

mat

Nu börjar det likna något. Maten är snart klar och brödet är bakat! Gud vad mycket man får gjort när man är effektiv! Nu ska jag nog städa iordning här i köket så jag snabbt kan gå sen när alla ätit :)

Ikväll kommer Malin till mig. Vi ska fixa en liten grej och laga god mat! och sen är det greeeeeey's!! :D

onsdag

Idag är en seg dag. Somnade på bussen påväg till jobbet och det har jag inte gjort på flera veckor. Laktos-rehab går ganska bra. Smält ost lyxar jag dock till det med! Och magen mår lite bättre faktiskt.

Har precis ätit frukost och ska börja med lunchen och brödbakning snart. Chili con carne blir det idag! Mums.

pizza

Idag blir det pizza till barnen. Dom ska äta på sina avdelningar och behöver mat som man inte behöver ha massa grejer till. Idag kommer dom nog älska mig. Väntar på att degen ska jäsa klart så jag kan baka ut dom.

Ikväll blir det middag + desperate hos mina kära vänner Muttan och Anne. Nu fruktpaus!

tisdag

Det blev ett långt bad igår istället. Och sen 2 timmar i tvättstugan. Eftersom vi inte kan låsa dörren till tvättstugan så får vi sitta därnere och vänta tills tvätten blir klar. Då fördrev vi tiden genom att spela ett kunskapsspel som jag förövrigt vann! hihihih. Sen blev det lite mackor eftersom ingen av oss va särskilt hungrig, och sen däckade jag så fort jag såg kudden.

Idag är det andra dagen utan hostmedicin  och hittills går det helt ok. Men nu har jag fått ont i halsen istället. Sjukt jobbigt .. Och har väldigt ont i magen. Har ätit mycket laktos på senaste så nu sätter jag mig själv på laktos-rehab. Ingen laktos från och med nu. Ska jag försöka med iaf.

hemma

Ja, Ullis. Jag ska skita i dom. Behöver inte några som är mina vänner när det passar. För jag har vänner som ställer upp och finns här :) <3

Nu är jag hemma. Idag fick barnen korvgryta. Idag tyckte dom om mig. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen är det dags för tvättstugan! Kanske ska skura lite också om jag orkar? men det tror jag nog inte haha. Ska lägga in lite bilder från helgen. Får se om jag hinner lägga upp dom här också..

21 år

Hej hopp hallå!!! Vill börja med att tacka alla underbara vänner som kom och firade mig på min födelsedag! <3
Sen tänkte jag säga att jag har en kanon helg med mina nära och kära. Bilder och detaljer kommer upp senare.

Sen tänkte jag klaga lite. Jag undrar vad jag har gjort mot vissa människor för att dom inte ens ska säga grattis när jag fyller år och inte ens svara på min inbjudning trots att jag skickade den 2 gånger.. Om folk väljer att va griniga och långsinta så FINE. Kul för dig. Jag bryr mig inte. Tycker bara att om man har problem med någon så kan man säga det till den istället för att "frysa ut" och bete sig som en liten unge. Tack.

fredag

Var hemma från jobbet idag. Hostade hela natten och kunde knappt sova. Gustav kom förbi och kollade på längeheten och sen drog vi till Farsta för en tripp till systemet. Han bjöd även på lunch för att jag fyller år imorn:) Tack! Nu har jag slagit in Mathias födelsedagspresent och pappas farsdag present! Snart ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig. Snart kommer folket och då blir det party :) Trycker i mig flera liter vatten nu så jag förhoppningsvis inte ska må sämre ikväll.

igår

Igår efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa. Myste med Nelo medan jag väntade på att mamma skulle plocka upp mig och pappa. Vi åkte och handlade massa grejer till mitt och Mathias släkt kalas på söndag. 600 kr kostade allt :O så nu ska släkten va glada!! haha.

Sen åkte vi till Vega baren och åt middag. Tack mamma och pappa för hjälpen :)
Sen blv det data och tvhäng hela kvällen. Grey's va såklart på! Idag är jag helt slut. Känner mig nästintill febrig. Blir yr när jag hostar. Imorn kanske jag blir hemma från jobbet. Om jag inte mår bättre..

ååååååååååååååh

Nu är jag skit förbannad!!!!!!!!!! + att jag glömde att köpa kuvert och frimärken trots att Ullis påminde mig :@

onsdag

Vaknade imorse jätte förskyld som vanligt! Men bara att ta en shot hostmedicin och åka till jobbet. Nu har jag precis ätit frukost och ska snart baka lite morotslimpa! Igår mådde jag inte särskilt bra så efter jobbet mötte Matte mig vid tåget och vi handlade lite tillbehör till maten. Lax, potatis och örtaioli som blev över från lunchen här på jobbet. Sen låg i i soffan och kollade desperate! Sen däckade jag så fort jag såg kudden!

Idag ska jag köpa brev och frimärken, kan någon snälla påminna mig vid 15.30 tiden? skulle vara KANON! Nä, nu ska jag, min förskylning och min fläskläpp fortsätta jobba!

tisdag

Fortfarande sjuk. Men va på jobbet igår ändå. Är nog döende. På jobbet idag också. Helt kallsvettig typ. Kanon.

SNYGG-E

 
 


söndag

Efter att ha varit sjukskriven hela förra veckan så mår jag fortfarande inte bra. Men bättre. Så ska ta mig till jobbet imorn.

Helgen har varit kanon. Här kommer en resumé;

Fredag; Ullis fyllde år tidigare i veckan så hon firades. Träffade henne i farsta c på dagen där vi shoppade loss och jag bjöd henne på födelsedagslunch/middag. Sen åkte vi hem till henne för att fixa oss och sedan blev det party. Mådde sådär så drack inte särskilt mycket.

Lördag; Åkte hem till Malin där vi gjorde lite hemlisar. Sen åkte vi hem till mig och inväntade middagen som lagades av Mathias och Johan. Både för- och varmrätt. Mumsigt! Sen satt vi och drack och umgicks till typ 2 då dom tog en taxi hem och jag och Mathias somnade som stockar.

Söndag; Storstädade här hemma. Sen åkte vi till coop där pappa plockade upp oss. Vi släppte av honom och drog sen till Ikea efter en snabbis på Mcdonalds. Vi köpte vardagsrumsbord, matta, taklampa och golvlampa, lite kaktusar och vaser, krukor och lite köksgrejer. Sen plockade vi upp mamma, pappa och Nelo och åkte hem till mig och Mathias.

Pappa och mathias monterade allt och hängde även upp spegeln och hatthyllan som jag väntat på i typ 3 veckor haha. Det blir riktigt snyggt här hemma nu! Och allt är snart klart. Känns hur bra som helst :)
Under tiden lagade jag mat. Älgfärsbiffar med ris, tzatsiki och grönpepparsås. Dom var nöjda och pappa fick matlåda med sig hem. Nu ska jag snart sova för att orka ta 6.07 tåget imorn..


Just nu:)


torsdag

sjuk idag igen. Hur mycket suger inte det här? Har iaf skaffat tillräckligt med ork för att laga lite nudlar som jag ätit tillsammans med bacon chips. Kommer ha gått upp hur mycket som helst sen när jag är frisk, men är det så fint väder som det är idag kanske man kan ta sig ut på lite promenader då. Snart kommer mickis förbi, vi ska äta glass och tycka synd om mig. Sen ska jag ha maten klar till Matte kommer hem så han hinner äta innan matchen ikväll.

 

Nu ska jag fortsätta hålla en norsk kis glad, han är också sjuk. dock inte lika sjuk som jag för han är mycket mer vek.


shoppa

Jag tyckte så synd om mig själv idag så jag va tvungen att shoppa lite. Köpte en höstjacka då jag insett att min skinnjacka är alldeles för kall och min vinterjacka för varm! Köpte också en tröja, underkläder och en diskborste haha. Jackan är skit snygg och den va på halva priset! Dock en storlek för stor för min fanns inte men det är ju bara bra, då kan jag ha stora tröjor under :)

grey's

Idag mötte jag Mickis i huddinge för lite lunch. Jag börjar må riktigt risigt nu. Gick till doktorn och guidade pensionärer till vaccinationen. Sen fick jag undersökas och fick hostmedicin utskriven. Kanon. Nu kanske jag kan sova iaf. Kommer inte kunna jobba imorn heller. Skit jobbigt.

Ska ringa mamma och höra om hon kanske vill komma förbi med lunch till mig imorn :D
Nu ska jag snyta mig och sen fortsätta kolla grey's!!

vårdcentralen

Nu har jag äntligen fått tag på vårdcentralen. Har fått tid 15.10 i huddinge så ska möta mickis där vid 13 för att äta lunch och kanske tröst shoppa lite. Nu vill jag verkligen bli frisk! Inte ok att va borta såhär länge från jobbet. Inte roligt heller. Men viktigast är kanske att jag blir frisk igen. Vilket jag hoppas bli snart! Får ta och köpa en VHS idag så jag kan kolla på alla mina fantastiska VHS filmer haha. Då ska jag inte resa mig ur sängen imorn. Bara ligga inne och bli jätte frisk!

världens bästa mormor <3


I tvättstugan


Just nu!


1 november

Jag är sjuk. Hemma från jobbet idag. Jag hostar som en tok och snorar gör jag också.
Väntar på att någon ska komma förbi med mat. snäääällla.

RSS 2.0