Lördags










måndag

Fick tag i jobbet i fredags och väntar på att dom ska ringa upp. Nu ska ni få höra om min fantastiska helg!

Fredag; Mötte upp Bells och vi drog till Ikea för att jag skulle hämta en grej som fattades på min grej som jag köpt förut. Det fick man förstås inte och jag blev förbannad. Så tröstshoppade lite ramar som vi ska ha i bokhyllan. Sen kom mamma och pappa hem till oss och åt semla :)

När Mathias kom hem från jobbet lagade vi helstekt fläskfilé med hasselbackspotatis. Sen kom Malin och Johan över och vi kollade film och mös med chips, grönsaker och dipp :)

Lördag; Pappa plockar upp mig och vi åker till kusin Alice för att fira hennes födelsedag! Där bjöds det på god lunch :) Sen hem och möta Malin i trånkan för lite middag och utgång. Åh vilken grym kväll och OJ så roligt vi hade!!

Söndag; Bakisdag i soffan men chips resterna från fredagen. Sen vid 17 mötte jag upp Alice i centrum och tog tåget in till stan där syster väntade på oss. Vi åt Burger King och gick på bio. Det va Alice julklapp från oss. Väldigt roligt :)

Nu ska jag, mormor, stickan och Alice åka till Globen köpcenter och jag ska försöka att inte shoppa..... haha


Haha

Fick en kommentar om mitt munsår på senaste bilden. Tänk er, så snygg är jag till och med MED MUNSÅR. och nästa gång du ska kommentera något så patetiskt så kan du säga det till mig din jävla tomte.

GOD MORGON

Idag är jag pigg så få! Mycket konstigt med tanke på att jag sov skit dåligt inatt. Nu har jag ätit frukost och funderar på om jag ska ta en liten dessert till det. Har ett vaniljhjärta som bara ligger och skriker mitt namn!


Dom kallar mig Snygg-E


E


torsdag

Mötte Sara i centrum vid 12. Shoppade loss på rea! Blockljus (Mathias kommer döda mig) en tröja och en bikini överdel som va sååå snygg :) Köpte även en liten gullig present till Mathias som har namnsdag idag.

Sen hängde vi här, har försökt laga min mobil men det gick inge vidare. Typiskt. Jag som älskade min mobil.
Nu ska jag snart laga middag till mig och M. Sen kommer Michaela hit för lite film mys :)

AAAAAAAAAAAAAAAAH

ASSO JAG BLIR SÅ LAAAACK! 3 ÄR HELT JÄVLA VÄRDELÖSA! SKA TA MIN MOBIL OCH KÖRA UPP DEN PÅ ÄGAREN AV DETTA SKIIIIIT FÖRETAG!

Oj!

Såg nu att i inlägget där jag berättar om sjukhuset osv så har jag ju skrivit att jag hade ont i vänster sida av magen vilket naturligtvis inte stämmer. Hade ju ont i höger sida. Bara så ni vet..

Onsdag

Nu ska jag och den här lille tjockisen gå upp och äta frukost :)


tisdag

Idag känns det lite bättre i hjärtat. Fortfarande lite nere men det blir nog bättre.

Snart ska jag hoppa på bussen och åka till pappsen. Mamma jobbar kväll och M ska på hockey så vi ska äta middag och kolla film tillsammans. Kanske sover där också för dom behövde hjälp med Nelo imorn och då känns det så onödigt att åka hem ikväll och sen tillbaka imorn bitti.

Magen känns mycket bättre. Inte för att ni undrar men.. Det gör lite ont i ett av såren. Hoppas att det är för att det läker.


E

För att göra mig själv lite glad så bjuder jag på lite
bilder som visar hur vansinnigt snygg jag är.










:(

Ikväll gör det ont i hjärtat. Av saknad och sorg. Besvikelse.


Min man!


måndag

Ok, nu ska jag berätta varför jag har världens bästa Mathias. I onsdags när vi skulle lägga oss så tar Mathias fram en liten present. Det va den jag egentligen skulle fått på alla hjärtans dag men han hade glömt den hos sina föräldrar. Jag öppnar och i ligger ett armband som jag bara äääälskar och en hjärt berlock. Hur fin som helst! :)

Dock var den för stor så på torsdagen åkte jag in till stan med mickis och hennes pv för att byta. Armbandet var då slut i min storlek så jag beställde ett och nu längtar jag tills det kommer!

I fredags åkte jag och Nicolson en tur till Ikea. Sen åkte jag och mötte Malin för mys och film kväll hos henne :) Sovsällskap! Mamma fyllde år i lördags så då köpte jag blommor till henne och åkte och sa grattis! Hann även med att storhandla innan jag, Mathias, Malin och Johan gick på bio :) Sanctum. Faktiskt väldigt bra!

Igår fick jag massa gjort! Trots att jag har börjat få ont i mitt ena ärr. Hängde upp en tavla i köket, städade, diskade och hade mig. Sen kom Malin över medan killarna tränade.

Idag hänger jag hos mamma och pappa så Nelo ska slippa va själv.


Torsdag

Mot stan för att möta mickis och hennes pv! Jag har världens bästa Mathias. Berättar varför sen:)

Nattinatt

Delar säng med den här tjockisen. Han ligger i mitten och jag får klamra mig fast för att inte trilla ur. Men det är mysigt :)

Tisdag

Igår kom snälla mormor och stickan hem till mig med pannkakor:) sen skjutsade dom mig till farsta så jag lund halta omkring och hitta en alla <3 dag present till mathias. Tack bästa ni :)

Idag Hade jag en så fruktansvärd och tråkig dag. Sen hoppade jag in i duschen och mamma kom förbi för att lägga om mina sår. Mickis kom också för hon skulle hämta mig. Vi åkte till henne för jätte god middag och sen derbydags med massa gott! Självklart drog dif hem segern efter väldigt spännande straffar. Känns alltid så underbart och glatt när jag är med mickis:) nu blir det sängen hos mina föräldrar för imorn ska jag till min syster för att hjälpa henne att baka. Hon ska nämligen firas imorn! Nattinatt!

:)

Tisdags mys hos mickis med derby!

!

Såhär såg det ut för det mesta efter operationen.
Jag sover hahaha.



Innan operationen. Rullade iväg till pressbyrån.


måndag

Hej alla! Ojojoj vilken helg! Tar allt från början.

Fredag; Vaknade vid 8.20 med ont i magen. Hela magen. Tog en alvedon och försökte somna om. Det gick inte. Smärtan var för stor men inte extrem. Mathias vaknade ca 2 timmar senare och då började smärtan bli helt sjuk. Alvedonen hade inte hjälpt alls. Vi skulle upp och sätta oss i soffan men jag kunde bara sitta där i några minuter, sen va jag tvungen att lägga mig igen. Skrek och grät för nu blev smärtan olidlig. Försökte ringa mamma men hon hade tydligen glömt mobilen på jobbet och var ute med en kompis på lunch. Ringde pappa på jobbet och han skulle åka på en gång. Snö kaos som det var så va han tvungen att ta firma bilen, så mathias kunde inte följa med. kl 13 ungefär hämtar pappa upp mig. Nu kommer smärtan från vänster sida av magen. Långt ner.

13.45 är vi framme på akuten. Får komma in nästan direkt och lägga mig i ett rum. En sköterska tar massa blodprover och sen väntar vi på doktorn. Han kommer och klämmer på magen. Sen får jag morfin för smärtan och dropp så kroppen inte skulle bli uttorkad.

Får åka upp på gyn för att se så det inte va något med äggstockarna. Dom såg jätte fina ut men hon såg på ultraljudet att tarmarna var oroliga och att det antagligen var blindtarmen.

Ner igen till kirurgen och fick svar på blodproven. Mina vita blodkroppar hade höjts och dom ville behålla mig över natten för att ta mer prover på kvällen och morgonen. Fick åka till en avdelning där jag skulle sova. Lånade en rullstol så jag och pappa kunde handla lite böcker och tidningar. Nu hade jag inte ätit på 20 timmar ungefär. Fick inte heller dricka något. Pappa stannade till strax efter 19 då beskökstiden tog slut. Sen var jag själv.

kl 20 tog dom nya blodprover och jag fick mer morfin för typ 4e gången. Och jisses vad kiss nödig man blir av drop! Började läsa boken som vi köpt men damen jag delade rum med snarkade något hysteriskt så det blev svårt att koncentrera sig + att sköterskorna sprang in hela tiden.

kl 22 kommer doktorn in och säger att blodproverna visade på inflammation och han ville operera. Jag hatar sjukhus, livrädd för operationer osv så detta var inte kul. Det visade sig att han ville göra det kl 4 redan samma natt!
Pratade med en sköterska medan jag grät och hon sa att min mamma fick komma om det va ok för tanten jag delade rum med. Och det var det så mamma kom vid 00. Då hade jag fått duscha och sätta på mig rena kläder för att vara redo för operationen. Mamma satt och klappade på mig medan jag försökte sova. Vilket visade sig vara omöjligt. Strax efter 4 kom sköterskan in och bad mig kissa för sen var det dags att åka ner till operationen.

Mamma fick då åka hem och jag ner till operationen. Narkos sköterskan tog emot mig och jag blev inkörd på akuten. Fick morfin för smärtan och sen lugnande + syrgas. Sen minns jag inget mer.

När jag vaknar drabbas jag av panik. Börjar skrika och gråta och får massa sprutor, sen minns jag inget mer. Vaknar upp i ett annat rum och får lite panik där också. Somnar sen iaf och får vid 8 åka tillbaka till mitt rum. Ber om öronproppar för tanten snarkar fortfarande värre än något jag någonsin hört! Somnar och sover till och från till kl13. Då tvingar sköterskan upp mig för att kissa och gå runt på avdelningen lite. Sen kom Mathias förbi och lite senare mamma och pappa.

Trodde jag höll mig vaken men somnade tydligen hela tiden haha. Mamma och pappa åkte hem till Nelo vid 15 tiden och jag promenerade lite till i korridorerna med Mathias och somnade sen igen. Vid 18 kom doktorn in och sa att jag kunde åka hem och jag ville. Så mamma kom och hämtade oss.

Vi sov hos mamma och pappa på lördagsnatten och fick skjuts hem igår. Nu mår jag mycket bättre. Inte alls lika ont.

Snart kommer mormor och stickan hit. Vi ska äta pannkakor! :)


Sjuk hälsning

Ligger på akuten nu. Har fått dropp och smärtstillande. Väntar på provsvar. Bara så ni vet.

Scones

Bakade Scones till frukost imorse :) Mums!

monster


Hold me, tell me everything's okay.
Show me there's a way to beat the monsters.
Save me, make it go away.


onsdag

Idag har jag faktiskt varit duktig. Promenerade 30 min, trots att vinden slet i håret och jag trodde öronen skulle ramla av, och sen körde jag pilates i 35 minuter vilket var mycket jobbigare än jag tänkt mig. Men väldigt roligt faktiskt! Så nu äter jag chips och dipp med gott samvete haha.


Pruttnelo!


God morgon

Jag har glömt att berätta, jag åkte faktiskt till farsta själv i måndags. Annars hade jag blivit så himla rastlös på kvällen. Köpte en Skit fin blus, ett par byxor och ipren till mathias som börjat känna sig sjuk. Nu ligger jag i sängen och funderar på att gå upp. Är sugen på en promenad men gissar att jag inte får med mig någon och då är det för himla tråkigt så lär väl bli soffan och en film. Hej hopp.

Tisdagsmys!


Sabo

När man är nere får man unna sig fina saker!

E


trååååk

Jag har så HIMLA tråkigt. Ingen är ledig och kan ses! Jag har gjort massa bra grejer idag, utan att resa mig ur sängen. Jag ahr betalat skit radiotjänsten, ringt och felanmält vår skåpslucka (som på ngt mystiskt sätt ramlat av) och ringt och pratat med hyresvärden. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ringt mitt ev. nya jobb. Det känns så skönt att ha allt det där klart så jag slipper gå och tänka på det hela tiden!

Skulle behöva åka till farsta men orkar inte själv. så himla tråkigt!

hej

Hej mina undersåtar! Till skillnad från Norris så tänkte jag faktiskt uppdatera lite nu!

Helgen har varit ur mysig. Tog ju ut mannen på restaurang och bio i fredags. Sen åkte vi hem och hade soffmys innan vi la oss i hyffsad tid. Vaknade därför ganska tidigt på lördagen. Åkte till pappa för att hänga där tills jag skulle vidare till Mickis. Vi kollade twilight eclipse och åt bulle.

vid 17 hämtade Mickis mig och vi åkte hem till henne där det bjöds på 2 rätters. Bruschetta med parma och halloumi till förrätt och älgfärsbiffar till varmrätt. Muuuuums. Riktig lyx.
Sen tvingade Mickis mig att se melodifestivalen som faktiskt var ganska dålig! Dom va så sjukt tråkiga men danny va iaf bra så får väl heja på honom då! Tog bussen hem och va hemma vid 00.30

Söndag. Mathias var ap bakis så han beställde hem pizza till oss. När dom väl kom (en timme senare) så hade han inte med sig kortläsaren så Mathias fick springa ner till centrum och ta ut pengar hahaha då hade han lika gärna kunnat handla pizzorna där, mycket billigare. Sen degade vi i soffan. Mamma och pappa kom förbi med lite grejer och jag kickade allas ass i buzz.

lördag

Igår bjöd jag som sagt mannen min på restaurang och bio. och nu fick jag as bråttom så jag får berätta mer sen! haha Puss.


fredag

Mår fortfarande inge vidare men mycket bättre. Har haft en extremt traumatisk morgon. EN SPINDEL i taket! Gick iväg för att ringa mathias och höra hur jag skulle överleva detta och när jag kommer tillbaka är den borta! hittar den dock vid garderoberna, fortfarande i taket. Så med mathias i telefon hämtar jag golv moppen och samlar sen mod. Jag kastar upp moppen och springer skrikandes därifrån. Jag hoppas den dog!

Inatt kommer väl alla hans släktingar och mördar oss.

Åkte sen till morfar och Marianne med mamma och hängde där en stund. Sen förbi farsta och köpte två nya ögonskuggor som verkar så himla bra. ska prova den ena ikväll för jag ska överraska mathias med restaurang och bio! NU en alvedon och sen duschen kanske. hej hopp.

torsdag

Idag har jag för första gången på många dagar lyckats kämpa mig ut ur lägenheten. Tog en promenad till Ica för att köpa mandariner och en fralla. Sen blev jag yr. MEN fick panik när jag såg berget av disk från igår så jag va tvungen att diska innan jag kunde vila lite.

Sen har jag samlat kraft och tagit tag i städningen. Det har sett förjävligt ut här. Så nu har jag slitit ur sänglakanen, dammsugit och dammtorkat i hall och sovrum. När Mathias kommer hem har vi tvättstugan och sen ska han nog få städa badrummet och jag vardagsrummet om jag orkar. Nu försöker jag hälla i mig vatten men det är inge gott.

Till middag blir det köttfärssås med spaghetti! muuuuums.

farmor

On sleepless roads, the sleepless go
May angels lead you in ♥

:)

Tack för allt ditt stöd. Det känns så skönt att ringa dig och
bara prata. Tack Malin! Det betyder så mycket för mig :)




Bästa vän

Bättre bästa vän får man leta efter. Han värmer mig när jag har feberfrossa, håller mig sällskap i sjukstugan och låter mig välja film hela tiden!

RSS 2.0