vinprovning


öööööööööööööstersund

Igår jobbade och slet jag till 22.15 sen när jag va hemma insåg jag att jag glömt min mobil på jobbet så det var bara att vända .. Skit kul. Hemma igen 23.30 typ. Helt slut. Så slängde mig i sängen och sov. Vågade somna trots att jag va helt ensam hemma!

Imorse ringde klockan 7.00. Det var vinprovning på jobbet kl 8.00. Jag hatar vin. Men man lärde sig en hel del. Bilder kommer upp. Nu ska jag möta mickis! Imorn bär det av till östersund och STORSJÖYRAN!!

Hej

Helgen har bestått av jobb och lite mys. Inget mer att skriva om. Jo, igår va jag och M på bio och såg A-team. Grymt bra film. Idag har jag jobbat och slitit. Är helt slut. När jag kommer hem inser jag att jag glömt mobilen på jobbet så det va bara att vända och åka tillbaka. Tur att M's föräldrar är i grekland så jag har deras bil! :) Kommer hem till ett tomt och läskigt hus och ska sova helt själv (!) Imorn är det vinprovning kl 8.00 på jobbet. Sen börjar jag jobba 10.00


På onsdag smäller det!

inga drömmar kvar

Vi talar sällan högt om våran framtid.
Vi talar aldrig högt om det vi har.
Dina drömmar blir allt svårare att se nu
och mina finns snart inte längre kvar.


?

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur?
Hur ska du våga chansa,
du som aldrig haft någon tur.
Du vill att jag ska älska
med någon som bara älskar sitt.
men ska jag älska då ska det
finnas tid att älska fritt.


fredag

Började morgonen med ett gympass med pappa. Sen missade jag en buss till stan och var nära att missa nästa med men hann pga att jag är himla snabb. Gustav hoppade på och vi drog oss mot stan. Jag släpade runt Gustav i alla tjejaffärer, stackarn. Och jag shoppade. Mickis, du kommer bli stolt över vad jag har köpt! En klänning till Ellas dop, ett rosa (!) spetslinne och 2 par skit coola örhängen! Hann även med en lunch på Burger King. Sen åkte jag till M och åt middag. Nu är jag själv i deras stora lägenhet och tröst äter godis. Jag ska sluta. Men inte än.

P&L 2009


helt slut

Jag är helt slut Kom precis hem från 8 timmars arbetspass och kallskänkan var sjuk så jag fick stå både i varm- och kallkök. Inte att rekommendera då det va fint väder och maaaaasssaaaaa folk. Men det löste sig. Jag har klarat hela dagen utan godis och biskvier. Jag är stolt men det riktigt vattnas i munnen och kliar i fingrarna hela tiden eftersom jag tänker på godis och socker hela tiden. Istället har jag knaprat mina flourtuggummin och tyckt lite synd om mig själv.


Nu ska jag dega i soffan framför tvn tills ögonen svider. Då ska jag krypa upp i sängen och sova heeeela natten lång.

work

Nu ska jag snart bege mig till jobbet men jag är så fruktansvärt trött så funderar på en liten powernap först. Jag har huvudvärk. Ingen lust alls att jobba. Kanske pga allt annat som hänt.

hej fattigdomen

Imorse var jag hos tandläkaren. 4 hål och 6 st början till hål. Känns KANON. Speciellt nu när jag måste betala. Och speciellt när jag är skit rädd för bedövning och borrning.
Blev en tripp till apoteket och där rök några hundringar till på flourtabletter, flourtuggummi och tandtråd. Sen va jag tvungen att gå in på rean på MQ och handla ett par gråa, skitsnygga jeansshorts. Då rök några hundringar till. Jag är shopping och mat beroende. Denna hemska sanning börjar sakta komma framkrypandes.

onsdag

Böt bort mitt jobb pass idag eftersom mamma o pappa är på kryssning och Nelo inte ville va själv. Så imorse skjutsade jag Mathias till fruängen, han skulle jobba, sen kom jag hem och promenerade med Nelo i 25 minuter. Va hemma igen 06.30, slängde i mig lite laktosfri yoghurt & ett glas vatten och la mig igen. Nelo kom upp och la sig bredvid mig. Vi sov till 10 för då skulle han ha frukost. Sen packade vi ryggsäck och promenerade till långsjön för att bada. Vi kom tillbaka vid 14 igen. Sen hämtade jag Mathias vid zinken, så köpte vi tennisbollar och drog och spelade tennis. Det var varmt och svettigt men ganska kul.


På kalendern stod det gym idag. Men jag tror minsann att min joggingtur igår och all motion idag gottgör för att jag inte gymmade. Nu ska vi äta grillad lax :)

tisdag

Hemma igår från jobbet pga extrem magvärk. Försvann senare på kvällen så då åkte jag och Gustav till Nicolson för filmvisning och godis svull.
Ögonen sved när klockan ringde imorse och det var dags att bege sig till jobbet. Mathias kom till Fåfängan efter sitt jobb, lagom till att jag va klar, så åkte vi och handla mat och massa gott. Mamma o pappa är på kryssning så vi har hunden och huset att ha koll på. Det blir grillning och film mýs ikväll :)

prutt



Nu får du komma hem din lilla prutt.
Det börjar bli lite väl tråkigt nu.


Utgång i lördags


jag är Snygg-E


Mallis 08



Jag är så himla tuff.


just gonna stand there and hear me cry

Maybe our relationship
Isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away.

don't let me go

We're pulling apart and coming together again and again
We're growing apart but we pull it together, pull it together, together again.

hej

Blev ingen utgång igår. Ingen middag ute heller utan pizza hemma och sen myskväll med M :)
Idag har jag, Marcus och Gustav spelat tennis. Sen drog vi till årsta havsbad, i regnet, och mötte upp Tallén, en annan tjej och lilla Jolene. Vi badade i regnet. Sen drog vi till Mcdonalds och nu är jag hemma. Hämtade förresten min väska till systemkamera och OMG vad den är ful. Marcus tyckte jag skulle slänga den. Men den va ju gratis. Nån användning kan man väl ha av den, tills jag har råd att köpa en nu iaf!


music is my boyfriend

Vaknade av värmeslag. Åt lite frukost och drog direkt till gymmet där jag mötte Linda. Körde stenhårt så nu är jag helt slut. Mötte sedan Mickis i centrum för lite lunch och skit snack. Shoppade en tröja till mig och en till Matte. Nu ska jag börja fixa mig och sen åka in till stan för att äta middag ute med Mattes familj. Sen blir det möjligtvis utgång! :)
Nya skorna ska kanske invigas idag!


:)



Jag och mormors man Stickan!
Han är himla bra och alltid på min sida! haha


du kan dra

Förmiddagen spenderades med gustav i skärholmen centrum för köp av fläkt. Kom även hem mätt och ett linne rikare. Sen var det bara att skynda till bussen för att bege mig mot jobbet. Fint väder = fullt ös = det suger. Speciellt när sällskapet är ännu värre. Som tur är var min bästa chef och kära Linda där för att lysa upp min tillvaro något och motarbeta min vilja att slåss.

Mamma och pappa med co kom förbi och åt grillbuffén. Mycket trevligt och det hade dom också. Nu har jag nyss monterat ihop min fläkt, som jag gjorde 100 gånger snabbare är Gustav, och ska snart sova. Jag är helt slut och linserna svider i ögonen. Längtar till fredag och lördag.

M


acoustic

Where do we go when we go from here?
Feels like a circle around me while I wait for more.
Know that I wanna know where I follow you.
Don't wanna go down the street where you once came from
And I wanna know.

What's the point of doing anything
If you'll never notice?
I would sit and wait for you again.


?

Något konstigt verkar ha hänt med min dumma blogg. Alla gamla inlägg står med stora bokstäver. Mycket underligt men nu verkar det ha försvunnit.

tisdag

Jag är trött och helt slut. Jobb 9.30 - 16.30. Utan rast. Skit kul när det är 40 grader i köket och huuuur mycket folk som helst. Han som skulle lösa av mig var en timme sen. Och skit grinig. Kanon kul. Börjar tröttna på dom runt om mig. Bara vissa sticker ut och lyser upp. Tack till er.

 

Jag gymmade idag. Svettades som en gris. Jag är bäst. Sen kom Rosanna hit och färgade och klippte mig. Skit nöjd!


When he holds me close
when he pulls me near
when he says the words
I've been needing to hear
you wish you were him
those words were yours
to say to me 'til the end of time.


svett måndag

Vaknade och åt frukost. Kunde knappt sova inatt pga värmen. Måste införskaffa en fläkt! Åkte till jobbet och slet som ett djur 14.30 - 22.30. Helt död. Ny duschad nu och ska försöka sova snart. Imorn är det jobb som vanligt. 9 - 16 och sen, hör och häpna, GYMMET! Ska försöka tvinga iväg mig dit iallafall. Nu ska jag lyssna på B.o.B och sen sova.

pics från midsommarfesten


Älskade vän och jag.

 


Team ROCKS. Ullis, Jag, Mickis och Marcus.

 


Jag springer allt jag bara orkar i norsk fylla!

 


Jag och Mickis kör skottkärran. Grymt jobbigt hahah.


helgens resumé

Dålig uppdatering för jag lever ett så himla händelsefullt liv! Men här kommer helgens fantastiska händelser;

Fredag; Sen Midsommarfest @ Nicolson med det fantastiska gänget. Det bjöds på grillat, 5-kamp och grymt mycket alkohol. Jag skulle sent på natten hämta lite mer cider hos mig. Får skjuts hem med Mickis, och så har pappa satt ut en fälla! Jag faller handlöst över den dumma hund grinden och mitt stackars knä, min stackars armbåge, min stackars axel och mitt stackars ansikte får ta smällen. Oj vad kul det var. Fråga Mickis! Men oj så ont det gjort, och gör! Tillbaka till festen där jag ramlar en gång till. Orsaken är oklar men det kan ha varit i 5-kampen. Detta resulterar iallafall till väääärldens blåmärke på min stackars rumpa. Jag skäller ut några som planerade att köra onyktra hem. Sen blir jag upphämtad av Matte i en taxi och somnar som en stock bara jag ser kudden. En KANON kväll med andra ord. Tack alla som var med och gjorde den underbart rolig!

 

Lördag; Min kära morbror fyller 50 idag så det firades igår men god buffé, champagne och mer alkohol. Jag höll mig däremot till läsk eftersom jag mådde aningen dåligt pga fredagens party. Det var en trevlig dag i värmen och jag och Mathias åkte hem senare på kvällen. Grattis en gång till kära morbror som förövrigt är ett stort fan av min blogg!

 

Söndag; Jag och Mathias är helt slut och spenderar dagen inomhus med film och popcorn. Nu är den förlängning i VM finalen som jag tittar lite lätt på medan jag laddar upp bilder på fejjan. Imorn väntar jobb.


PIC från måndags

Lunch på Fridays med min favorit!

 

Sol & bad i tanto!

 

Bästa!


trött

Igår var det jobb 9.30 - 16.00 sen direkt till gymmet. Jag är bäst. Sen slängde jag i mig lite tacos rester och blev upphämtad av Anne & Vickan. Vi åkte till heron för en rolig kväll med bio och snacks. Youth in revolt. Det var ingen höjdare till film men sällskapet var trevligt iallafall!

 

Nu har jag legat och solat lite men det är alldeles för varmt att sola utan att kunna doppa sig så det blev soffan istället. Dags att göra sig iordning för jobb. 14 - 23. Jag är trött och orkar inte. Men imorgon väntar en likadan dag. Hoppas det blir regn!


-

Varför låter jag mig påverkas av andras tankar? Jag har aldrig gjort det förut så varför ska jag göra det nu? Det som förvånar mig mest är att jag inte ens gillar dom här personerna särskilt mycket. Jag känner dom knappt. Och ändå skäms jag framför dom. Dom får mig att må dåligt. Skam. Ångest.

regret

Jag ångrar inte mycket i mitt liv. Men en sak ångrar jag verkligen och det är att jag inte satsade mer på dansen. Jag hade kunnat bli något riktigt bra om jag bara lagt ut mer tid och pengar när jag var yngre. Just nu känns det som att jag kastat bort en hel del av mitt liv. På flera olika sätt.

måndag

Dagen har spenderats med Mickis och den har varit kanon. Skönt att få va med min älskade vän och slippa tänka på allt annat. Eftersom vädret sög imorse så rök våra planer om sol och bad i tanto så vi drog till stan för lite shopping istället. Då spricker det helt plötsligt upp och det blir kanon väder så det va ju bara att införskaffa sig en ny bikini och dra till tanto för sol och bad. Tur det, annars hade jag varit ruinerad. Vi hann även med en god lunch på Fridays. Bilder kommer senare.

bild resumé

Mina två gullegrisar pussades lördag morgon och knuffade ner mig
från sängen.

 


Camilla :)

 


Monster Nelo försökte äta upp mig.


mitt monster


helg resumé

Fredag; Jobb 7.30 - 15.00. Hem till Mathias, powernap i soffan tills han kom hem och sen duscha och fixa sig. Vi åt en mysig middag på mongoliska och sen såg vi Eclipse, tredje Twilight filmen och den va grym!


Lördag;
Skulle ha jobbat men blev anringd pga dubbelbokning. Inte kul alls eftersom jag då missade lilla Leos dop. Men Bells plockade upp mig samtidigt som Matte åkte hem. Sen åkte vi förbi min kära vän Mickis och drog vidare till Flottsbro för sol och bad. Årets första dop. Åt halväcklig caesar sallad och sen åkte vi hem till Mickis o solade på hennes nya, fina veranda. Sen skulle hon jobba så Bells skjutsade hem mig. Jag tog bilen, köpte massa god mat och väntade på Camilla goa sällskap. När hon kom så lagade vi tacos och svullade chips och dipp framför Sherlock Holmes. Hon blev mitt sovsällskap för kvällen.



Söndag; Hör och häpna. Jag gymmade imorse. Skjutsade Camilla till Fruängen och drog sedan förbi gymmet. Jag är bäst. Gymmade även i onsdags så nu tänkte jag försöka köra minst 2 ggr/veckan. Påminn mig. Sen hämtade jag Mathias i Skogås och vi åkte till Sätra och bada och sola. Skönt att det äntligen är sånt här väder när man faktiskt är ledig.


Ett fåtal bilder kommer upp senare. Från min nya systemkamera som förövrigt är GRYM.