sova


Det blev ingen packning. Fastnade framför tv och datan istället.
Nu ska jag sova. Imorgon blir en lång men rolig dag :) Nattinatt.


packdags

Nu är jag hemkommer från jobbet. Trött. Men vill börja packa fast jag egentligen inte orkar och inte får plats eftersom jag använder golvet som garderob. Imorn är det jobb igen och sen en tripp till Ikea! :) Ska bli jätte roligt.

älskade vän <3


måndag

Idag har jag släpat med mig mamma till banken. Sålt lite fonder för att ha råd med möbler. Har precis kastat i mig en pan pizza och ska snart åka till jobbet. Spö regn imorse men när jag ska jobba så spricker det såklart upp. Skit kul. Inte.

Sen ska jag nog börja packa lite. 2 dagar kvar nu :)


mys

Nu är det dags för film mys med M. :)

aerosmith


lördags kväll

Gårdagen spenderades först på jobbet. 8 - 16. Sen åkte jag hem till min lilla sjukling för att pussa lite på honom. Åkte sen hem för en snabb dusch agerade taxi åt Mickis. Efter lite coola kläder och smink begav vi oss mot stan där vi mötte upp Julia, Patrik och Filip. Vi drog till sommar. Det va hyffsad musik och hyffsat billigt i baren så vi dansade hela natten lång. Gick strax innan det stängde och tog en nattmål på BK.

Jag är bortskämd med en PV som bor i stan. Usch vad hemskt det är med nattbussar till huddinge. Helt hopplöst. Och mittemot mig och Mickis satt en tjej som berättade att hon måste spy. Väldigt trevligt.

04.30 va vi hemma och vaknade 13.30 idag. En prommis till centrum och brunch på Mcdonalds. Nu sitter jag och kollar i lite tapet kataloger men det är ju så svårt att välja. Funderar på att börja packa ner i kartonger men orkar inte just nu. Snart ska jag hem till mathias för film mys.

Hemma

Nu har jag precis kommit hem från syster. Har haft en bra och mysig kväll med den familjen. Ella ville inte äta gröt så det var inte mycket att se. Nu ska jag sova. Imorgon är det jobb och klockan ringer 07.00. Har så himla ont i mina tänder. Tror min tandläkare har lurat mig. Hon har ju gjort allt 1000 gånger värre. Jag som verkligen ville gå ut imorn. Men kan inte ens dricka vatten så hur ska jag kunna dricka något annat. Bajs.

middag hos syster

Jag promenerade till huddinge för att möta Sandra och Ellapella. Det tog mig 30 min ca. Sen shoppade jag lite bas plagg på H&M och lämnade tillbaka ett linne som var alldeles för stort på MQ. Så om mina ilningar försvinner och vi ska ut imorn så har jag inget att ha på mig :O
Snart ska vi äta middag här. Fläskfilé, pommes och pepparsås. Nu ska Ella prova att äta gröt. Det kan jag inte missa.

kontrakt

Imorse skrevs kontraktet på så nu är det bara att vänta på att vi får nycklarna och sen ska det börja målas och fixas :) Ska bli sjukt kul och det kliar i fingrarna när jag går förbi inredningsaffärer. Har redan köpt lite grejer som är så himla fina!

Skjutsade Mathias till jobbet på Lidingö sen och kom vilse i stan. Men det ordnade upp sig. Kom hem tills slut. Nu ska jag äta lite varma mackor och sen promenera och möta min syster och gudbarn. Har jag tid så hinner jag med en powernap!

kväll

Åkt runt i lite olika affärer idag utan större framgång. Ilar i tänderna jag precis fixat så fort jag äter eller dricker. Känns inte kanon faktiskt. Hoppas det blir bättre imorn. NU ska jag o M sova.

tandis

Klockan ringde aaaas tidigt och det var dags att åka till tandläkaren. Jag ville inte. Men det gick väldigt bra. Fick hålla sköterskan i handen medan jag fick bedövningen.

Sen åkte jag och mamma till någon öppning av en sportaffär i Kungens kurva. Det va kaos. Alla invandrare från hela huddinge va där och roffade åt sig allt dom fick tag på. Köerna va huuuur långa som helst och alla strängde sig. Tillslut kom vi iaf fram och fick betala. Köpte en Fred perry t-shirt till Mathias för bara 300 kr. Halva priset alltså. Och strumpor och sport bh till mig.

Sen tyckte jag mamma skulle bjuda på lunch eftersom jag va så ledsen efter tandläkaren och att dom rånade mig. Så då blev det pizza.

Kom nyss hem från lekhagen där Nelo fått leka av sig lite med en Golden blandning. Jag är trött. Ska åka till Mathias snart och mysa. Vi har inte träffats på 100 dagar typ. Vi ska skriva listor på det viktigaste att köpa när vi flyttar. Och bestämma färg på väggarna :)

tandis

Nu ska jag snart sova för jag ska upp as tidigt imorgon och åka till tandläkaren. Jag är livrädd. Ska borra två hål. Förra gången va precis innan jag fyllde 19, sarapara fick följa med mig, och jag vägrade öppna munnen. Dom fick prata med mig som om jag vore ett litet barn och efter väldigt lång tid öppnade jag munnen medan jag höll sköterskan i handen. Ingen rolig upplevelse alls.


Imorn ska mamma med. Men hon får nog stanna i väntrummet. Åååh, jag är nervös. Det kommer göra superont.


På begäran


Min morbror blev lite ledsen och framför allt avundsjuk
när han inte fick va med på någon bild och jag va med på massa.
Så här kommer han. Varsågod Micke :)


Hot-m & snygg-e

Det här är jag och min goda vän Michaela
som jag jämt pratar om. Det ni.




2009


onsdag

Började morgonen som vanlig med en promenad med BajsNelo. 1 timme och 20 minuter va vi ute i regnet.
Hoppade in i duschen och drog med mig mamma till banken och sen till Mcdonalds. Då drog hon med mig till Ica och apoteket. Vi hann även med att kolla på lite färgprover till lägenheten.

Sen plockade jag upp Mickis och vi drog till Skärholmen. Köpte ett linne som jag tänkte ha på lördag, ett par leggings, en hårborste (eftersom min mysteriskt har försvunnit) och 2 toppar.

Nu håller jag på att laga en supergod kyckling gryta till mig och pappa. Luktar hur gott som helst i hela huset. Sen blir det Fångarna på fortet, igen.


I love me


Min kära morbror tyckte jag hade för lite bilder på mig själv
så nu slänger jag upp några :) Här har du morbror!


 

 

 





 


 



 


tisdag

Imorse promenerade jag 20 minuter med Nelo innan frukost. Sen åkte jag till jobbet. Jobbade 9.45 - 16.15.
Nu är jag lite ledsen. Tråkigt att behöva fixa allting själv hela tiden. Ta tag i allt utan någon respons ..

Nu lyssnar jag på Oskar Linnros! Försöker bli glad så jag kan sova gott sen :)


DFF


måndag

Nu är jag precis hemkommen från jobbet. Helt slut. Somnade 10 minuter innan jag skulle åka till jobbet så varit himla seg hela eftermiddagen. Nu har jag min lilla hund i knät och kollar på Fångarna på fortet. Hej hopp.

promenad

Imorse vägde jag mig och tog mina mått. Roligare att kämpa om man kan se skillnad. Sen drog jag ut Nelo på en promenad med löplinan i spåret. 1 timme och 10 minuter var vi ute. Åt nyttig kycklingsallad när jag kom hem och nu tänkte jag bara dega tills jag ska åka till jobbet om 45 minuter.


2-0

Dagen har spenderats med min älskade vän Michaela, Hot-M. Vi möttes i centrum för inköp av mat. Sen släpade jag hem mina kassar från systemet till henne. Vi begav oss in till stan och sen vidare till Solna där vi avnjöt en gryyyym seger. DIF - IFK   2 - 0. Oj så kul det var! När vi skrikit oss hesa och kastat slängkyssar åt Mathias Johnsson så handlade vi mat och drog hem till Mickis igen. Vi svullade popcorn och kollade film som jag inte fattade något av.

Trodde sista 705an gått så jag promenerar till Huddinge då jag plötsligt blev omkörd av bussen. Förbannade sl's hemsida som inte funkat tidigare och knatade på. Nu kom jag nyss hem och är helt slut. God natt.

21 augusti




 





1. Föräldrarna, Ella, Gudföräldrar, mor och far föräldrar.
2. Gudmor, Gudfar och Ella
3. Min snygging och jag
4. Sötnosen Ella och min syster.


Ella Nova Olivia

Idag ringde klockan tidigt. Det var dags att fixa sig för att gå på Ellas dop. Kl 10 i Huddinge kyrka. Jag är gudmor och fick bära fram henne. Sen turades jag och gudfar Stefan om att bära eftersom jag fick kramp i armen haha.
Det gick väldigt bra och grinade nästan inte alls. Sen blev det lunch och tårta i en festlokal och senare hem för att börja middagen. Melon och parmaskinka till förrätt och grillad oxfilé till varmrätt.

Jag och Mathias har precis kollat klart på en film och ska sova. Imorn är det fotboll som gäller!

:)


fredag

Jag vet att jag putar med läpparna på  bilden innan. Men det är OK när jag gör det. För jag är så djävulsk snygg.

När jag gjort mig snygg igår så drog jag in till Sveavägen för att möta upp dom andra härliga människorna som jobbar på Fåfängan. Vi åt buffé på Mongolian Barbeque och drack mycket gott. Sen drog vi vidare till Ego där vi mötte upp flera mysiga människor. Hade hela stället för oss själva så jag intog DJ båset medan Anja fixade drinkbiljetter. Det blev en hel del dricka. Skumpa och grejer.

Grym kväll! Fick skjuts till hornstull vid 2 tiden. Försökte ta mig till zinken. Kom på något sätt vilse. 1 timme senare kom jag hem haha! Väckte hela huset med min hicka och somnade sen som en stock. Va fortfarande full när Mathias åkte till jobbet och förstod inte vart han skulle så tidigt på morgonen. Klockan ringde 13.00 och då var det bara att krypa ut till badrums skåpet och leta reda på en Ipren för att få bort den dunkande huvudvärken. Kom till jobbet och trodde jag skulle svimma. Jag ska aaaaldrig dricka igen innan jobb. Iaf inte så mycket! Haha.

last night

 


P-FEST

Imorse promenerade jag med Nelo i 30 minuter innan frukosten. Jag är grym. Sen har jag och mamma varit hos syster och bakat inför dopet.

Nu håller jag på att fixa mig medan jag dansar runt till Billy Idol. Ikväll är det nämligen p-fest. Här ska det supas.

onsdag

Ikväll spelade Oskar Linnros på Mosebacke. Det missade jag för jag jobbade. Typiskt.

Jag somnade om imorse, precis som jag trott. Och sen gick jag längs horngatan till en fantastisk liten butik där jag införskaffade 5 superfina tavlor som jag ska hänga upp i lägenheten :) Sen åkte jag hem för att hämta bilen och sedan begav jag mig till jobbet. Kom hem för ett tag sen och funderar på om jag ska orka gymma imorn. Det var ju ett tag sen så kanske ska tvinga iväg mig. Det tål att tänkas på.

Nattinatt!

don't waste the pretty


M


header

Igår ringde klockan 7.30 då jag (hör och häpna) går upp för att promenera med Nelo! Det blev en 40 minuters promenad. Tack Gud för att du förgyllde vår promenad med spöregn den sista biten. Både jag och Nelo uppskattade det väldigt mycket ...

Sen var det jobb 9 - 16.30 Efter det åkte jag till stan för att möta upp Mathias. Vi kollade lite möbler osv inför flytten men köpte inget för vi har inga mått. Middag på Burger King. Det var jag värd efter min morgon promenad!

Nu har jag precis ätit frukost och är ovanligt pigg för den här tiden. Så funderar på att somna om. Börjar inte jobba förrän 15 och hur ska jag annars få tiden att gå.

Tack Sarapara som har gjort min blogg så himla fin :)


E


monday

Idag har jag jobbat och slitit. Typ. Hade knappt några gäster så dagen bestod av fika och mat raster :)
Imorgon ska jag promenera med Nelo 7.00 innan jag åker till jobbet. Hur grym är inte jag.

helg resumé

Lördagskvällen var grym! Middag på kolgrillen med dom alldeles bästa. Sen drog vi till Sommar på Kungsholmen och slog klackarna i taket. Var grymt rolig och bra musik tills det blev typ 100 pers för mycket på den lilla ytan och det blev 100 grader för varmt. Då åkte jag och mötte Mathias istället och åkte hem.

Söndagen spenderades med Mathias. Köpte godis och mat från grillen som vi avnjöt framför Sagan om ringen 2. Sen slutade Sarapara sitt jobb så jag mötte upp henne för lite filmmys och firande av hennes födelsedag. Inte setts på länge så det blev inte så mycket film utan mest snack.

Idag har jag suttit och sorterat viktiga papper i min nya pärm. Sjukt tråkigt men ganska skönt att få ordning, speciellt nu när jag snart flyttar. Nu ska jag snart åka till jobbet. Hoppas det börjar regna snart så gästerna håller sig hemma.


saturday night


SNYGG SNygg snygg E


jag är fortfarande SNYGG-E !

Det blev the expandables igår på bio:) Väldigt bra film!

Snart kommer Hot-M hit för lite lunch och sen ska vi fixa oss för en dansgruppsreunion! Blir det självklara, middag på kolgrillen och sen ut och slira.

Till en viss kis; läs överskriften. Jag är fortfarande SNYGG-E ;)

äntligen fredag!

En jobbvecka har gått och jag är helt slut. Nu har jag shoppat lite på H&M med Mathias och ikväll blir det middag och bio :) Sen kanske vi ska ut och ta någon cider också :)

torsdag

Idag har jag jobbat, som vanligt. Det är en dag kvar sen heeeelg. Igår jobbade jag 9 - 21.15. Det va inte så kul men mycket pengar i plånboken.

I måndags efter jobbet tvingade jag mickis att umgås med mig när jag skulle rensa i garderoben och i lådorna under sängen. Slängde 2 pappkassar :O

I tisdags åkte jag och mötte mickis i huddinge c efter jobbet där hon tvingade mig att köpa en väska, en tröja, en bh och en pärm. Sen bjöd hennes mamma på god wok.

Igår jobbade jag som sagt huuuur länge som helst. Sen hem till Mathias och sov.

Idag jobbade jag till 15, pappa hämtade mig i Orminge och vi åkte för att plocka upp Mathias i ropsten. Sen släppte vi pappa hos naprapaten och åkte vidare till Ikea. Kollade runt lite på möbler vi skulle vilja ha men ska vänta med att köpa något tills vi får tillgång till lägenheten.

Nu har jag precis kommit hem efter en promenad och jogging tur med nelo och pappa :) väldigt stolt över mig själv och helt slut.

Ett väldigt intressant inlägg men en viss kis i Norge måste ju veta vad som händer här  hemma!

Den stora nyheten

Okej, den stora nyheten som alla väntat på; Jag och Mathias ska bli sambos! Den 1a september flyttar vi till en stor 2a i trångsund. Precis bakom centrum. Och ja, jag vet vad alla huddingebor tänker. Men det är precis vid tåget och i ett mysigt område. Och min Mathias vill bo där. Det kliar i fingrarna, jag vill köpa alla möbler jag ser. Synd att plånboken inte räcker till. Så bidrag är uppskattat. Bara så ni vet.

!

Något stort har hänt, eller kommer att hända. Jag kan knappt bärga mig tills jag kan skriva ut det och berätta för alla. Tror det kommer bli grymt! Jag hoppas det kommer bli grymt. Ja, det kommer bli grymt!!

E


söndag

Veckan som varit har bjudit på massa roliga saker. Jobb mån - ons som iofs va lite mindre kul. Men sen ledig i 4 dagar med Mathias! I fredags åkte jag, mathias, mamma, pappa, sandra, tommy och ella på stockholm sightseeing med båt. Under 15 broar eller vad det var. Det var trevligt :) Sen åkte jag hem för att kolla igenom min ekonomi för att göra några väldigt viktiga beslut. Sen hem till Mathias för att bli bjuden på tacos :) Sen hade vi spa kväll med massage och bad.

I lördags hittade jag äntligen en dop present till Ella ! :) Jag och Mathias gick runt i regnet men det gick ganska snabbt ändå. Sen hem och laga god kyckling gryta till oss två för att sedan bege oss till Nicolson för lite förkrök innan vi drog ut. Det var rock kväll på Victoria så vi hade grymt roligt :)

Ikväll kommer Linda och Jenka förbi. Vi ska ha Bruce Willis kväll och svulla.


hemma

Nu är vi hemma från Östersund och Storsjöyran. Kom hem igår kväll och köpte pizza från Luganos. Här kommer en överblick på vad som hände i östersund och på den grymma festivalen!

Onsdag; Kl 10 började vi resan mot östersund. Jag kopplade in min ipod i bilen så det var grym musik. 7 timmar och 2 stopp senare var vi framme hos Mattes mormor. Dom tog med oss till stan och vi gick längs vattnet och kollade runt lite.


Torsdag;
Vi vaknade, åt frukost och åkte till stan för att strosa runt bland alla stånd och hämta ut våra armband. Jag shoppade loss. En ryggsäck, ett linne, en blus och en drömfångare som jag letat efter! Ni som känner mig förstår. Sen hem till Mathias mormor för middag och sedan fixa sig och dra in till stan. Kvällen började med väldigt många cider som sedan märktes av på mina roliga skämt men kul hade vi!

Konserter den dagen;
Miss Li
The Ark
Europe - som rockade FETT! Dom var så himla grymma!!!

Sen kl 3 var det bara att leta upp en taxi för att åka hem och sova i en varm och skön säng :)


Fredag; Vi sov hela dagen. Jag vaknade 12 och drog mig lite. När Matte inte vaknade så hoppade jag in i duschen och hämtade en tidning som jag låg och läste. Han vaknade 14. Då åt vi en god frukost. Bakis va vi. Sen var vi bjudna på middag hos Mathias moster så vi åkte dit och åt god mat för att sedan bege oss in mot stan igen.

Konserter den dagen;
Melissa Horn
Adam Tensta (eftersom N.E.R.D ställde in ersatte han dom)
Johnossi !!
Kent !!

Lördag; Ställa klockan tidigt för att åka på jakt festival med Mattes mormor och hennes man. Vi sköt med revolver, riktiga revolvrar och det var så himla grymt! Jag vann över matte, precis som med luftgevären i Mallis -08 haha! Sen åkte vi hem, slängde i oss lite lätt mat och åkte sedan in till festivalområdet igen.

Konserter den dagen;
LARS WINNERBÄCK - Han va så grym! Körde bara dom bästa låtarna och va helt otrolig!
Hoffmaestro och chraa
Teddybears feat swingfly


Det var en grym resa och en grym festival! Vädret sög däremot men det va lätt värt det.


RSS 2.0