Nytt liv?

Påsk helgen har varit fantastisk! Helt sjukt grym! Den spenderades i Åre med Mathias och hans släkt. Bilder och detaljer kommer upp senare. Efter att ha sett mig själv i bikini första gången i åt så fick jag mig en tankeställare.. Så idag när alla filade på jobbet drack jag bara vatten. Sen när jag kom hem gjorde jag en pepplista på spotify, smörade på mig springskorna och drog ut på en runda i 25 min. Extreeeeeemt jobbigt. + att det regnade.. När jag kom in körde jag mage + rygg 30 minuter. Jag kommer sova gott inatt med andra ord.

Åre

Nu har vi varit i Åre ett tag och bor på copperhill. Skit fint rum :) kom precis upp från spa avdelningen Och ska gå och äta nu. Är det fint väder imorn Så blir det skidor :)

Tillbaka

Hej alla glada! Jag vet att ni har saknat mig Men nu när jag har en iphone så sitter jag Typ aldrig vid datan så därav den dåliga uppdateringen.. Och har inte kommit i underfund med hur man lägger Upp bilder i bloggen från telefonen så Då har jag ingen lust att blogga därifrån heller. Men har iaf äntligen gjort min 6e tatuering! Bild kanske kommer upp någon gång :) Imorgon fyller lilla Ella 1 år så grattis till henne!!

Piss

Så trött på allt och alla. Dom flesta är dumma i huvudet, Ramlade idag på jobbet och brände upp hela armarna Samt krossade höften. Skit också. Hoppas en bättre dag väntar imorgon.

Torsdag

Idag har vi haft tvättstugan :) ganska tråkigt men fantastiskt skönt när det är klart. Jag bedrev tiden med att baka biskvier för första gången. Snart är dom klara och då återstår det att Se hur det blev :) Nu kollar jag på american idol och drömmer om Steven Tyler. Imorn jobb och sen händer något gryyyymt !!!

Hej

Nu har jag faktiskt skaffat mig en iphone :) så har ni tur blir det kanske lite mer uppdatering nu. Snart läggdags och sen väntar en hård arbetsdag imorn.

RSS 2.0