Tisdag

Midsommar helgen spenderades som sagt med Mathias familj på deras landställe vid Trosa. Kom hem lördag eftermiddag då vi korkade upp lite god dricka och myste hemma bara. I söndags mötte jag gustav i centrum. Åt lunch på O'learys och blev så himla sugen på att gå på fotboll så vi köpte varsin biljett och drog in till Stadion där Dif spöade skiten ur Häcken! Nu har jag precis hämtat ut mitt nya körkort och är påväg till stan för att möta Mickis :)

Glad midsommar!

God morgon!! Ligger och steker i solen på Mathias landställe. Kanske ska man ta första doppet idag men antagligen inte haha! Ikväll blir det cider, femkamp och god mat! Glad midsommar alla :)

Söndag

Helgen har varit grym! I fredags åt jag och Mathias god middag, sen mötte vi upp Olle och Sandra och massa andra härliga människor och drog till Josefinas på Djurgården. Drack massa goda (och svindyra) drinkar och hade det jätte trevligt! Sen vidare till Gamla stan innan vi tog taxi hem. Igår promenerade jag och Mathias till Farsta för lite shopping på systemet. Sen hem och fixa mig för att ha överraskningakväll med Mickis som hon fick av mig i student present. Mötte henne på söder och drack några cider i tanto innan vi gick till Indian Garden där jag bjöd henne på middag. Och Gud vilken fantastisk mat!! Helt sjukt gott. Sen vidare till Pure där Eric Amarillo skulle uppträda :) Idag firade vi min kusin som fyllde 14. Sen åkte mamma och pappa med mig hem och tog en powernap medan jag lagade middag. Lax i ugn med chili, vitlök och lime. Jätte gott :) glass och jordgubbar till efterrätt. Nu väntar sängen! God natt.

3 Juni, en dag på skansen.


RSS 2.0