kväll

Träningen gick kanon! Ny koreografi som är super! Nu ska jag klippa pappas hår och sen knalla över med dipp till Sarapara som förhoppningsvis gjort iordning morötter och gurk stavar :) Hej hopp.

måndag

Fortfarande sjuk. Har tillbringat förmiddagen med Bella innan hon for till jobbet. Vi promenerade runt sjön. Det tog 1,5 timme. Nu ska jag stoppa in lite chicken bits i ugnen för att sedan åka på träning. Orkar inte. Mår inte tillräckligt bra. Vill bädda ner mig i sängen och sova tills allt är över. Tills allt är bra. Varför ska man kämpa så hårt när man får så lite?

MJ




PIC

     

     

        

Bild 1 & 2; Utgången i fredags. Mina 2 favorit M.

Bild 3 & 4; Jag och Matte hälsade på mitt gudbarn/systerdotter Ella.


helgen.

Fredag; Fortfarande sjuk men tänkte att jag får rycka upp mig lite så taggade till efter jobbet, satte på mig finskorna och drog till Jimmy's steakhouse med Mickis där Födelsedagsbarnet Olle & co väntade. Slog till med Oxfilé. Sen drog vi vidare med båt mot Metro. Började segt men efter några cider så blev det några dansmoves på golvet. Mådde dock väldigt dåligt påväg hem eftersom förkylningen nu flyttat ned till bröstet och gjorde det krångligt att andas.

Lördag; Mådde dåligt, både av alkoholen från dagen innan och från förkylningen. Grattade Vickan som fyllde år och tänkte tagga till lite för att gå ut och fira henne den kvällen. Men förkylningen tog över vilket var lite tråkigt. Blev hockey hemma i soffan. Sen kom Mathias och vi svullade pizza o chips till New Moon. Bästa filmen ever.



Söndag; Resterna från pizzan blev frukost till mig & M. Sen åkte vi till min syster, hennes sambo och deras 5 dagar gamla bebis! Ursöta lilla Ella. Hon fick en ACDC tröja av mig och ett jätte gulligt gossedjur :) Bilder från helgen kommer upp senare. Nu väntar promenad med Nelopelo och sen årets första grillning.


illa

Fortfarande inte bra så har gjort ett snabbt besök på UM och sedan tillbaka till soffan. Mickis kom och umgicks med mig. Blev kycklingwraps, popcorn och hockey. Heja Dif! En grej som hände igår gjorde mig så himla piss förbannad och det har fortfarande inte släppt. Fick reda på lite mer grejer idag som gjort mig ännu argare och jag förstår inte hur någon kan bete sig så. Orkar inte.


sjuk

Jag är sjuk. Tycker lite synd om mig själv faktiskt. Skulle egentligen träna om 30 minuter men har inte rest mig ur soffan på hela dagen så det blir inte så. Jag och pappa har precis ringt videosamtal till nyfödde lilla Ella, min systerdotter och gud dotter! Hon vinkade! Hur söt som helst :)

Snart kommer mamma förbi och lämnar lite rostbiff, potatissallad och baugetter. Mums. Orkar inte laga mat så då får man sån lyx! Hoppas jag mår bättre imorn.

pic


Bild från gårdagen. Min brud <3



back2back

Gårdagen började med några timmar i stallet. Jag red för andra gången utan staket sen jag trillade av för 2 år sen och gjorde illa mig. Hästen va lika jobbig som jag minns. Men jag gjorde Marianne glad iaf då hon slapp åka ut själv.

Sen mötte jag upp Mickis för en "after-work" i solen på Snaps. Där satt vi tills det började regna, sen drog vi en runda på stan. Köpte mina älskade skor som jag suktat efter i flera månader. Ett par lågklackade, lårhöga stövlar! På halva priset!! Införskaffade sedan underkläder och ett par jeansleggings. Drog vidare till Fridays där vi fortsatte dricka och spenderade 700 kr i baren medan vi kollade på hockeyn. Drog hem med 23 tåget. Båda för berusade för vårt egna bästa. Men det var en kanon kväll! Nu ska jag gå och beundra mina nya stövlar. Mums.

hejhej

Härliga måndag. Tänkte skriva några rader men jag är både för full o trött för att kunna anstränga mig så jag skjuter upp det till imorn. Hej hå.

IDRE PIC



Så här soligt var det första dagen så man kunde steka lite
i backen. Värre var det andra dagen och tredje dagen åkte vi inte ens.
Resten av bilderna finner ni på fb.


18/4

Hemma från Idre igår kväll. Hade ett par bra dagar med hyffsat väder och helt ok glid i backen. Va dock inte snygg med min bräda utan vinglade istället fram på ett par skidor för första gången på 7 år. 

Dagen spenderades med M. Prommis till Stuvsta, delade en glass med Nelo och fick skjuts hem när det började regna.
Nu sitter jag mest o funderar. När ska man få ett svar? När ska jag få veta vad du tänker om mig? När tar du mig på allvar?

idre

Gårdagen bjöd på träning och sen mys med Sara.
Idag drar jag till Idre. Ska äga i backen och va snygg med min bräda. Det ni.


veckoslut

Torsdag;  Va med Tina. Koreograferade, matade spindlar.
ja det gamla vanliga.

Fredag; Hängde med Hot-M. Lagade god mat och blev överfallen av en enorm best som ni ser på bilden nedan. Han är smygkär i Mickis.



Lördag; Jobbade 8 - 16. Tråkigt och jobbigt. Mötte sedan upp bajs-M och köpte min dröm skidjacka. Så nu kommer jag va as snygg i backen! Åt MC och drog sedan hem för att kolla på en skit film som bajsungen valde. Tröståt då istället chips & dipp. Jobb imorn. Inte mycket att hurra för men på tisdag drar vi :D


ork?


Inside my heart is breaking.
My make-up may me flaking
but my smile still stays on.


dff



Tisdagen bjöd på O'learys med mitt hjärta och våra
pojkvänner. God mat och en del cider njöt vi av
medan vi kollade på ifk -dif. Urmysigt!





Onsdagen spnederades med Mathias. Tog en runda
till skärholmen för att hitta något att ha i skidbacken
men det finns ingenting. Typiskt.

Nu väntar duschen efter en 2 timmars promenad med mitt
monster. Sen drar jag till Tina för att koreografera lite.


påsken i bilder

            



           



Bild 1 & 2; Vårpromenad med M.
Bild 3; Påväg hem från Collage. Nyktert.
Bild 4;  Joe torkar bort fågelbajs från Angelica haha!


0

ingenting .


påskdagen

Helgen har bestått av jobb och påskmat. Inte jätte kul men blir roligare nästa månad när lönen kommer. Idag efter jobbet drog jag, joehoe och angelica på afterwork. Snaps uteservering. Årets första. Svin kallt. En väldigt rolig sak gjorde det lite varmare ett tag då jag inte kunde sitta still från allt skratt. Angelica avbryter mitt i samtalet med att säga: Jag tror jag har fågelbajs i håret! Och mycket riktigt, där fanns det en liten klutt i håret, på jackan och halsduken. Bild kommer upp senare.
Nu har jag varit hemma i en timme och fortfarande inte fått upp värmen. Uteservering nästa gång blir tidigast i juni!

skärtorsdag

Det blev inget asskickande igår. Tyvärr. Höll istället på att frysa ihjäl pga regn, kyla och dåligt drag i klacken. Nåväl. Man fick väl i sig några äckliga cider så va lite glad när jag kom hem till min PV. Min lycka över att Somersby kommit till systemet blev kort. Det va tydligen Somersby Apple som anlänt. Den smakade skit. Och detta insåg jag när jag redan betalat.

Ikväll ska jag äta mysig middag med Mathias. Sen kommer Sara och Simon för att förkröka och sen drar vi till Knappen & Hakim på Collage. Blir en toppen kväll. Jag ska ha mina nya skor på mig!

RSS 2.0