hej

Hej mina kära undersåtar! Jag ber om ursäkt för denna ofrivilliga bloggpaus. Jag förstår att ni har saknat mig något oerhört och undrat vad jag har sysslat med. Det ska jag berätta för er.

Jag har flyttat in i lägenheten med min sambo och vi har inget internet. Det kommer först imorn.

Jag är nervös. Imorn ska jag provjobba. läääääskigt. Nu är jag med Sandra och lilla Ella. Snart kommer Mickis. Sen ska jag, mamma, pappa och Mathias till Ikea och köpa lite grejer som saknas i lägenheten :)

Sakna mig inte mer, jag är tillbaka snart.

lördag

Jag är trött. Ingen uppdatering idag. God natt.


:)


ryggskott

Hallå min kära fans! Jag har typ fått ryggskott. Typ. Körde över massa kläder och dylikt till lägenheten och fick hjälp av mormor att organisera. Sen mötte jag Mickis i Farsta c där jag stor shoppade. Massa kuddar till soffan, 2 muggar, en papperskorg till toan och 2 hjärt grejer. Lyxade även till det med en skit fin blus till mig.

Sen skulle jag och Mickis sätta på någon skydds grej på sängarna. Det visade sig vara väldigt krångligt. Och resultatet blev ryggskott. Ungefär. Skit ont gör det iaf. Och jag vet att man ska bära med benen men det går inte när sängen är i knä höjd!


skogspromenad

Nu är jag mätt efter en stor portion spaghetti och pastasås med tomat, färsk basilika och vitlök.
Började morgonen 05.20 med att göra frukost till Mathias som han kunde ta med på tbanan. Sen skjutsade jag honom till fruängen. Tog en morgon promenad med Nelo på 30 minuter och va hemma 6.30 igen. Så pappa kunde få lite sovmorgon.

Sen sov jag och Nelo som stockar till 11 då pappa kom hem för att äta lunch. Då satte jag på mig ryggsäck och ordentliga skor och tog ut Nelo med löplinan 1,5 timme i skogen. Han lekte och sprang med en schäfer tik och nu har han däckat i soffan!

Håller på att tvätta alla handdukar jag och Mathias köpt och sen ska jag åka över till lägenheten och fixa lite. Ikväll ska jag träffa mickis!

Nelo

Jag och Nelo idag, i lägenheten.
Han växer så det knakar. Nu har han bäddat ner
sig i min säng. Ska snart putta honom åt sidan
och tränga ner mig bredvid :)


Nelo

Jag och monstret, ca 13 månader sen.


jag och mitt hjärta


E


tröst

Jag funderar på att poppa en påse popcorn och tröst äta lite. Det är jag värd efter allt slit idag.


ingen lust

Just nu har jag ingen lust att berätta om idag. Just nu är jag ledsen, trött och besviken.


nya jobbet

Eftersom så många av mina fans (min morbror) ville veta om mitt nya jobb så ska jag berätta om det. Även fast dom inte ens ansträngt sig att skriva grattis när jag skickat ut adressändring......

Jag har förut vikarierat som kock på 4 olika förskolan med samma ägare. 2 i Nacka och 2 i Älvsjö. Det är ett prvit dagis med massa snobbiga föräldrar och helt underbara barn.
På en av förskolorna i Nacka ska kocken ta tjänstledigt så jag tar hennes plats 4 okt - 21 jan. Då blir det alltså måndag - fredag dagtid och detta är kanon! Mer tid för kompisar och pojkvän.

illusion is the first of all pleasures


disk

Idag vaknade jag av att dom fasad städade hemma hos Matte. Väldigt trevligt, not. Väckte sarapara med ett sms och vi möttes på södra för att tillsammans åka till lägenheten. Vi köpte med oss pizza och godis.

Hon hjälpte mig med att montera köksbordet, vilket tog oss 2 timmar, och diska alla bestick, glas, ugnsformar osv. Väldigt uppskattat! Kl 17 lämnade hon mig till min ensamhet och jag småplockade lite. Sen kom Matte och hans pappa för att montera upp min garderob. Det gick snabbt samtidigt som jag diskade alla tallrikar.

Sängstommen lyckades vi få ihop sen också så nu börjar det äntligen likna något! Ska bli så fantastiskt skönt när allt är klart.

helt slut

Igår jobbade jag 9 - 16. Blev upphämtad av Mathias m. familj och vi begav oss till IKEA. 3,5 timmar där kan göra den piggaste människan trött. Vi lastade lastbilen full med sängar, sängstomme, soffa, fåtölj, puff, matbord, 2 taklampor och massa smågrejer. Vid den här stunden är nu klockan 20.30

Vi åkte hem till mig för att hämta min garderob och beger oss sedan till lägenheten för att lasta in allt. Det va jobbigt. Portdörrarna går inte att ställa upp och vissa grejer fick inte plats i hissen. Bära garderobs delar 3 trappor gjorde mig aningen anfådd. Kl 22 va vi hos Matte igen. Helt slut och en aning fattigare.


Chips

Sitter nu på fasters 40 års fest och dricker cola och äter chips medan alla andra blandar drinkar. Bara för att jag ska jobba imorrn. Nu ska jag svulla och tycka lite mer synd om mig själv. Hej hopp!

hemma

Nyss hemkommen från födelsedagsfirandet. Börjar 8 imorn och måste packa ner resten av min garderob..

Imorn jobb 8 - 16 och sen hem till Mathias för en snabb dusch där vi sen blir upphämtade för att åka vidare på min fasters 40 års fest. Ska bli kanon. 



                                                                   Just nu saknar jag dig.


<3

 


lakrits

Mysig lunch med Mickis och Elin. Sen shoppade jag en present till Linda som vi ska fira idag och även en kofta till mig. Nu ska jag snart laga middag och sen en liten promenix med monstret innan jag fixar mig och drar till födelsedagsfesten!

M

Nu ska jag skynda mig. Ska möta Mickis i hornstull om en kvart för lite lunch :)

fredag!

Igår vaknade jag, drog på möte med nya jobbet för att skriva kontrakt osv. Sen tog jag en runda på stan där jag införskaffade mig en cool halsduk, en kofta och lite annat som jag behövde.

Åkte till lägenheten där jag mötte upp mormor och stickan :) Dom hade köpt en jättefin ljuslykta. Vi åkte till Farsta c för lite lunch och sen drog jag med dom runt i alla inredningsaffärer jag hittade. Mormor köpte två fina korgar till oss och jag köpte 3 fina ljuslyktor och en konservöppnare.

Dom släppte mig i lägenheten och jag började sopa och plocka upp massa skräp. Monterade även min aaaas snygga dammsugare! Mickis kom dit och lämnade en ipod spelare :) Sen begav vi oss mot hovet. DIF - HV71. 3-2 precis som det ska va! Grymt mycket drag och vi hade sjukt kul.

o'learys

Jag och Mickis lagade god middag som bestod av kyckling och ris. Sen drog vi till centrum där vi slog oss ner på o'learys och kollade åtvidaberg - dif. Det gick inge vidare men sällskapet var trevligt och cidern var god.

Huvudsaken är att AIK nu är på nedflyttningsplats och att dom även förlorade sin första match i elitserien på 8 år. hahaha detta gör mig mycket lycklig!

Nu äter jag chilinötter. Här får du några Gustav, hoppas dom smakar!!


M

Tog en 45 minuters promenad med Nelo vid 13. Kom hem och åt lite lunch. Nu håller jag på att packa ner mina kläder i alla väskor jag hittar. Ska tömma och ta ner garderoben!

Ska strax promenera med Nelo till Huddinge där jag ska möta mickis och ta bussen hem igen. Vi ska umgås och fortsätta med min garderob tror jag. Ikväll är det fotboll!

prutt

Började morgon 8.00 när Nelo ville ut. Snäll som jag är så erbjöd jag pappa sovmorgon så jag fick ta morgon kissen. Jag ångrar detta. Är helt sjukt trött nu. + att det regnade! Nelo är inte heller något fan av regn så han försökte torka av sig på mig hela tiden.

Sen frukost och powernap på soffan där jag knappt hann somna innan monstret la sig på mig och vred sig oavbrutet. Detta resulterar i att jag är sjuuuukt trött. Och sugen på godis.

?

Varför är det så att man alltid ska finnas där för andra när det är så få som finns där för en själv?
Och varför ska man behöva ge så mycket när man får så pass lite tillbaka?
Varför kämpa för människor som inte verkar bry sig och inte kämpar själva?
Varför ska jag lyssna när du inte lyssnar på mig?


made

Nu har jag tvättat och hängt båda påslakan seten, bakat sockerkaka med hallon till pappa, städat i lägenheten och flyttat in lite grejer dit. Sovrummet är nu helt klart. Jag och bästa Mickis var där och putsade fönstren, skurade, torkade lister osv. Hon är min nya städerska och inrednings designer. Så nu kan vi köpa säng och montera dit våra garderober!

När vi slitit färdigt bjöd jag på pizza som tack för hjälpen. Den mumsade vi i oss framför Idol. Nu är jag trött och ska sova snart. Har bara lite saker att fundera på.

vår mysiga morgon


sol

Vaknade av att Nelo puffade på mig och pep. Han hade tråkigt. Då var det bara att klä på sig och ut på promenad. 1 timme var vi ute. Gick hur bra som helst. Idag är vi vänner. Sen gjorde jag plankan 3 x 30 sek. Jag är grym. Efter det frukost och nu slappar vi i soffan.

Håller på att tvätta mina nya påslakan! Sen ska jag nog baka lite mer till pappa. Undrar vad bara. Ska spana in lite olika recept och se vad jag hittar på.

jag är Snygg-E


Dom kallar oss snygga


inga bilder

Kan förresten inte lägga in bilder för jag har packat ner kabeln och orkar itne börja rota runt i kartongerna efter den! Nu ska jag hjälpa vickan att kolla stavfel i hennes collage ansökan. Sen ska jag sova. Nattinatt.

god kväll

Jag kom precis hem från mickis. Några kilon tyngre. Fick god mat, godis och popcorn. Har haft en kanon dag! Alltid lika underbart att umgås med världens bästa vän.

Köpte 2 påslakan set idag. Skit fina! På rea, endast 600 ^^ Ska lägga in lite bilder från mobilen. Har ni tur så kommer några upp här! :)

regn

Vaknade hos Mathias. Äntligen utvilad efter en sjukt jobbig helg. Åkte hem för att promenera med Nelo. I regnet. Det var inte särskilt roligt faktiskt. Men skönt med en promenad.

Nu ska jag möta Mickis för lite onyttigt och film! :)

(Jag kommer vinna inlägg tävlingen. Ingen annan kan. Speciellt inte en norsk fjant. Jag kommer vinna!)


söndag

Jobbade igår 9 - 23. 14 timmar. Hade så ont i ryggen sen så jag trodde jag skulle gå av. Hämtade Mathias och åkte hem och sov. Vaknade 7.30 för att åka till jobbet igen och jobba 7 timmar. Middag hos Mathias och nu film! :) Jag är trött.

natt

När pappa kom hem åkte vi till lägwnheten. Han började spackla klart vardagsrummet och jag städade köks skåpen och luckorna med jätte starkt medel. Skönt att få det gjort. Sen fixade jag mig för att åka till Anne och Ullis som hade inflyttningsfest. Kom precis hem därifrån eftersom jag ska jobba imorn.

Det var jätte mysigt och roligt att träffa alla glada människor. Vi spelade spel och umgicks. Nu är jag trött och har världens huvudvärk. Kanske dags att sova med tanke på att jag öppnar imorn ...


HH

Min älskling, Håkan Hellström, uppträder i Stockholm på min (och Mathias) födelsedag !!! Detta har jag försökt framföra till min PV flera gånger. Undra om budskapet har nått fram. Annars kan väl någon snäll själ ge honom en pik? Vore kanon!!

God morgon!

Idag är jag glad. Började morgonen med att väga mig. Gått ner 2 kilo sen mamma gjorde illa knät och jag var tvungen att promenera med Nelo varje dag. Jag är grym! Sen blev det en 1 timmes promenad med Nelo. Gick skit bra.

Nu har jag precis stoppat in två mackor i ugnen och ska äta lite lunch. Sen baka negerbollar till pappa som han kan ha i lägenheten idag medan han målar och fixar! Då blir han nog glad. Eftersom det inte blev något jobb idag så ska jag till Anne och Ullis på inflyttningsfest. Synd att jag inte flyttat in än för då hade det varit nära hem. Dom har nämligen flyttat till Skogås.

Nu ska jag köra plankan 3 x 30 sekunder. Jag är grym, som ni redan vet.

sov dags

Nu har jag hängt lite i soffan och sen hängt tvätt. Försöker ju tvätta alla mina kläder tills jag flyttar men det blir bara mer och mer smuts tvätt fastän jag beslutat att vara en lurk. Måste nog köra all in och ha samma trosor osv också så jag slipper ha med mig massa smutstvätt till lägenheten ^^

Imorn ska pappa dit igen. Förhoppningsvis blir han klar med köket då så vi kan börja fixa med skåpen och ställa in alla fina glas och grejer vi köpt! Längtar tills allt är klart men det verkar bara dyka upp problem hela tiden. Jag önskar att jag va rik.

Nu ska jag sova. Nattinatt.

08 09 10

 

 


Ella


not so happyface

fick precis meddelande från jobbet. Inget jobb imorgon. Great. Not. Jag har ju knappt några pass den här månaden. Så tar dom bort dom få jag har. Kanon verkligen. Speciellt nu när vi ska köpa möbler osv. Peter, du är dum i huvudet. Jag hatar dig.

happyface


hemma

Nu har vi valt säng! Väldigt skön är den! Köpt lite smågrejer också till köket. Snart flyttar vi in hoppas jag.

ikea

Nu har jag blivit lite gladare. Lite lugnare iallafall. Köpt en goodiebag till pappa som han kan ha i lägenheten när han är där och fixar.

Ska snart hämta Mathias för att åka till Ikea och välja ut säng :) Ska lägga in lite tvätt i tvättmaskinen snart. Ska bara orka resa mig ur soffan.

motherfuckerfuckingfuck!

Sitter här i soffan, as förbannad. Precis varit i lägenheten med fastighets skötaren och upptäckt en vattenskada. Vill strypa besiktningsmannen som missat detta. Kommer hem med bilen till huddinge, as arg, och den enda rutan som är ledig är pytteliten för bilen bredvid tillhör en efterbliven jävla kärring som uppenbarligen inte ens har körkort. Jävla fjant. Tänkte lämna en lapp men hade inget papper.

Nu ligger min hund och glor på mig och vill gå ut. Men det tänker jag skita i. Han va ute för en timme sen. Så det så. Jävla skit.


natti

Med denna bild säger jag godnatt. Lite uppdatering
kanske kan göra norrmannen glad ^^




prutt

Nyss hemkommen från lägenheten. Mötte upp pappa där efter han målat köket!

Idag har jag jobbat 6 - 11.30. Åkte från M 05.15. Jag va helt slut på bussen hem och vaknade av att jag pratade i sömnen haha. Aldrig mer så tidiga mornar! Tog en väl behövd powernap på 2 timmar när jag kom hem och fick sällskap av Nelo. Ut på promenad när jag vaknade igen och sen in till stan för att möta mickis.

Vi snackade massa skit, shoppade lite och åt middag.

Nu ska jag kolla över min feta plånbok och planera mina nästa köp! :P Nattinatt.

hallåååå

Prommis imorse med vovven, 1 timme och 10 minuter! Sen frukost. Åkte och köpte golvsocklar till sovrummet. Köpte även skurhink, skurmopp, sovborste och lite annat nödvändigt. Nu ska jag ta en till prommis med Nelo och sen möta upp mathias för att kolla tapeter till vardags rummet :)


stress?

Hur mycket som helst kvar. Hoppas lägenheten blir klar till helgen så vi kan flytta in på söndag! iaf i halva. Då är det bara tapeten i vardagsrummet kvar. Jag längtar tills jag får börja inreda med gardiner, ljus stakar osv! Och tills vi flyttar in såklart! Men jag börjar få ordning. Garderoben kvar men den vågar jag inte riktigt börja med. Och massa tvätt! Det smartaste är väl att jag tvättar allt innan jag flyttar. Men jag använder ju kläder varje dag så det blir ju bara mer och mer tvätt. hmmmm, kanske ska leva som en lurk sista veckan och bara ha samma? haha!

Nu ska jag fixa lite till, tömma nattduksbordet osv. Sen sova. Imorn blir det lång prommis, om jag orkar.

hej


Min morbror säger att jag inte kan festa. Men här Micke, här har
du bevisat. Dricker upp varenda droppe! Vad säger du nu då?


Hemma

Åkte ju och mötte syster och Ella i skärholmen. Gick runt i massa affärer och det kliade i fingrarna hela tiden. Köpte ett par byxor, en tavla, 6 muggar, örngott, underkläder, osthyvel och potatis skalare!

Blev mellis på Mcdonalds och sen en promenad hem. Tog ca 1 timme och 10 minuter. Sen var det bara att byta skor och åka med pappa o Nelo på hundkurs. Nu har vi ätit wok och jag försöker packa ner lite mer i mitt rum. Men vill ju inte börja med kläderna förrän jag vet när garderoben kommer komma upp.

måndag

Ett tips till alla som ska äta kokt ägg till frukost; Lägg i ägget i kastrullen. Då går det mycket fortare!

Idag har jag haft sovmorgon. Så himla skönt men vaknade med ont i halsen. Mindre skönt. Ska äta frukost snart och sen möta Syster och Ella i skärholmen för lite shopping och kolla runt lite. Sen ska jag nog börja packa ihop min garderob :O

ikea

Det blev utgång igår. Retro med Mathias, hans brorsa och co. Kom hem sent och vaknade helt slut, med linserna kvar i ögonen, smink i hela ansiktet och mina strumpor spårlöst försvunna. Men kul hade vi.

Blev en seg morgon. Frukost vid 14 framför tvn. Sen en tripp till Ikea för att kolla lite grejer och köpa lite mer små prylar! Nu blir det gurka och dipp framför en film med M.

lördag

Det blev jobb 14 - 02 i torsdags. Tur att jag hade bilen där. 10 minuters rast på 12 timmars arbete är ingen höjdare. Hem och sova och upp igen för att öppna 9.00. Jag va trött. Sen åkte vi till lägenheten för att kolla vad pappa gjort och lämna min fantastiska dammsugare som jag köpt :D

Idag var det jobb igen. 9 - 16. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig för en kväll med Mathias. Vi ska gå ut, hoppas jag. Hej hååå

prommis

Igår spöade jag Gustav i sten sax påse. När jag tröttnat på det gick jag upp till mamma som stod och tjatade om handdukar och annat intressant. Så när jag väl var igång började jag packa. 4 kartonger hittills och inte ens hälften är ner packat :O hur ska detta gå? Jag som bara har 2 kartonger kvar. Och allaaaa mina kläder ska med! Omöjligt.

Idag promenerade jag 1 timme innan frukost med NeloPelo. Nu kom jag precis hem och ätit en äggmacka. Monstret ligger i mitt knä och tror han är knä hund. Mitt ben somnar snart.

Jobb idag 14 - ? i serveringen. Usch. Men cashen måste ju in.

magknip

Jag har ett problem som jag förut trodde var laktosintolerans. Nu har jag börjat fundera om det kan vara något annat. För så fort jag äter så sväller min mage upp som en balong, så jag ser gravid ut, och det gör fruktansvärt ont. Sen, för er som vill veta, så måste jag gå på toa. Akut. Nästan varje gång jag äter. Ibland även fast jag knappt ätit någon laktos eftersom jag försöker sluta med det.

Jag önskar att jag inte va rädd för sjukhus och sprutor för då hade jag nog kollat upp vad felet är. Detta har ju alltså fått mig att äta mycket mer sällan. Inte bra alls.

Men vet ni vad, jag har slutat äta så sjukt mycket godis. Köpte dock en påse idag, men det var bara för att det va så synd om mig. Och jag förtjänade lite godis.

hej

Nu har jag blivit lite gladare efter att ha spenderat lite tid med Mickis.

Igår var jag, Mathias och hans pappa på Ikea. Skulle köpa lite små grejer och kolla golv. Lite grejer blev massa grejer och jag började smyga ner saker i påsen så Mathias inte skulle se allt haha. Köpte as fina vin och vatten glas och massa annat roligt :) Jag älskar Ikea. Man vill ju ha allt därifrån. Det enda tråkiga är att typ alla har likadana. Men det struntar jag i för jag har inte sett någon med dom fina vinglasen som jag köpt.

Och vilka fantastiska påslakan vi köpt! Super fina och väldigt mjuka och gosiga.

Idag var vi och hämtade nycklarna (!!) Sen pkte vi upp till lägenheten och mätte väggar osv. Det är en hel del att fixa men pappa börjar spackla redan imorgon samtidigt som M och Johan ska lägga golv. Jag ska jobba så jag kan inte hjälpa till. Men det ska nog bli bra ändå :) Längtar tills det mesta är klart så vi kan flytta in alla våra saker!

:(

Jag är äcklad. Och besviken. Ful och äcklig. Ledsen.

RSS 2.0