gym

Helt slut efter jobbet och imorn väntar 14 timmars jobb! Absolut inget gymväder men ska nog masa mig dit ändå. Min systemkamera är grym. Hej hopp.


nikon D3000

Jag har köpt en system kamera. Tvingade med mig Hot-M som mentalt stöd. Nu är jag fattig. Har även framkallat massa bilder från Indien och Sweden rock som jag köpt ett fotoalbum till och pysslat med hela dan. Kameran är på laddning. Sen ska jag försöka lära mig den!

svull

Nu sitter vi och trycker i oss resterna från snacksen igår. Fotboll är på tv som vanligt. England - Tyskland. Jag hejar på tyskland för jag har tippat dom som 2a men England är så grymma så jag hejar lite på dom också. Nu ska jag trycka i mig chips till jag spricker. Hej hopp.


2a

Köpte skorna i torsdags och använde dom under kvällen då vi satt på O'learys och åt middag medan vi kollade fotbollen. Jag hade fruktansvärda skavsår. Men dom är ju fina iallafall. Midsommarafton spenderades på Dalarö men Mathias, Morbror, Moster, Kusin, Mormor, Stickan och deras vänner.

Det va 4 - kamp och god grekisk middag. Senare var det fotboll som jag var tvungen att se eftersom det fanns möjlighet att jag skulle komma 1a, 2a eller 3a i tipset och mycket riktigt, JAG KOM TVÅA! Av 95 personer kom jag tvåa! Jag är bäst! Så snart kommer jag inkassera någon tusenlapp för att jag är gryyyym på att tippa.



Idag har jag städat och tvättat här hemma för mor och far kommer hem imorgon efter nästan 2 veckor borta. Friden är över. Nu har jag och M precis avnjutit en god middag som bestod av; grillad flintastek, majskolv, rostad färskpotatis och cider. Till efterrätt har vi köpt jordgubbar. Och chips o dipp såklart.


tjej

Nu har jag vilat mig lite efter promenaden och ätit rester från grillningen igår. Ska snart byta om och sen möta M i huddinge för att hämta ut mina skor och handla lite mat osv till midsommar imorn. Funderar på att lämna tillbaka den allt för tjejiga blusen. Men man måste kanske prova något nytt ibland och se ut som den tjej man faktiskt är. Hm, värt att fundera på.

sol

Hej hopp. Jag och Vickan somnade vid 3 och va trötta och slitna imorse när klockan ringde. Då blev det promenad till Huddinge c där jag la undan ett par skor och sen tog jag bussen hem. Nu håller jag på och viker tvätt och städar. Mycket roligt. Tråkigt att sola själv men jag lägger mig kanske i solen en stund snart.


svull

Anne har lämnat mig och Vickan i soffan med tv serier och chips. Vickan tvingade mig att shoppa idag. En blus a la Hot-M, ett par skor och sminkservetter. Jag blev några hundringar fattigare. Sen en runda på systemet. Där rök några hundringar till. Sen var det mat och snacks. En hundring till. Upptäckte till min stora glädje att jag fått lön när jag kom hem så mina bort slösade hundringar gjorde mindre ont då.

soffhäng

Nu har jag, Vickan och Anne precis ätit grillad lövbiff, majskolv och kroketter. MUMS. Nu tvingar jag dom att kolla fotbollen men snart ska vi sätta på the Departed och svulla chips, dipp och grönsaker :)

my time?


Is it my turn to die?
My heart is pounding as I say goodbye.
So now I dance in the flames.
I love you crying and screaming my name.


sol

Haft en mysig dan i stan med Nathalie och Leo :) Vi hade picknick i Kungsan och promenerade sen runt i solen. Nu kom jag precis hem och insåg att jag missat första halvlek av Slovenien - England. Som tur är står det 0-1 och jag har tippar 0-2. Hinner dock inte se klart matchen för nu ska jag åka och möta Vickan och Anne. Vi ska köpa god mat och lite snacks för det är FF hos mig. Sen blir det nog en grym rulle och en hel del skvaller. Precis som det ska va.

tisdag

Idag har jag solat med Bells och blottat mig för byggarbetare. Sen Träffade jag Gustav, Marcus och Sara. Senare kom även Johanna. Vi åt Burger King och kollade sen på filmer från midsommar -08 och en resa till Finland -09. Båda gångerna hade alla konsumerat väldigt mycket alkohol vilket gjorde filmerna väldigt roliga. Sen skyndade jag mig hem till M för att hinna se andra halvlek av Grekland - Argentina. Jag har blivit som besatt av fotbolls VM. Detta pågrund av att jag har tippat på alla matcher. Igår drog jag in en 10 poängare. Grattis Erica.

hej urinvägsinfektion.

Jag fick skjuts av Gustav till vårdcentralen eftersom jag inte kunnat åka buss för då hade jag kissat på mig. Medan jag satt där och väntade så gick han runt i centrum. Sen åkte vi hem till mig och åt resterna från tacosen igår. Kollade på en grymt bra fotbollsmatch och sen var jag helt fast i ett avsnitt av Förhäxad haha. Nu har han åkt och jag ska börja förbereda middagen till mig och Mathias :) Jag hade btw urinvägsinfektion så fick pencillin och det ska försvinna inom 5 dagar. Hej nykter midsommar!

blä

Personalen i växeln på Segeltorps vårdcentral är sämst. De mest otrevliga och elaka människorna någonsin. Blä på er. Jag hoppas ni får sparken.

måndag

God morgon alla glada. Helgen har varit sådär. Jobb fredag kväll och lördag morgon. Jobbigt. Sen var tanken utgång på lördag kväll men slutade med en cider på Fridays efter ett hårt förkrök med Nicolson. Igår lagade jag och Mathias tacos och åt chips med dipp och kollade fotboll hela dagen. Inatt har jag varit vaken hela tiden pga urinvägsinfektion. Jätte kul att kissa varannan minut. Så jag har varit uppe sen 6 imorse, när Mathias åkte till jobbet för jag hinner inte ens tillbaka till sängen innan jag måste kissa igen. Nu ska jag ringa vårdcentralen. Men först, KISSA!

slut

Jag är helt död. Helt slut. Och imorn väntar ännu mer jobb. Men efter det blir det party. Nu ska jag packa min party väska och sen lägga mig ner och dö för att sedan återuppstå imorn och dö lite till.

fredag

Gårdagen bestod av kurs 9 - 13. Sen direkt till jobbet för att jobba 14 - 22.30 Kanon. Landade hemma hos matte vid 23 helt slut. Sov tills nu. Fortfarande helt slut. Ikväll är det bröllop så när bär det av till jobbet igen för att gratinera hummrar. Imorn jobbar jag igen. Men sen blir det utgång. Jajamensann!

mitt hjärta i din hand ♥


pic

Älsklings Mathias på Fåfängan.



Jessica och Jag @ Snaps

 

Min favorit ♥



Hahaha, Jessica och Camilla drack föööör mycket ^^

 

♥♥♥

 

NeloPelo tyckte det va varmt och grävde ner sig i rabatten.
Mamma blev inte glad när hennes blommor va platta
när hon kom hem haha!

 


btw

Jag och Mathias var på stand-up på Fåfängan i måndags. Özz Nujen mfl va där. Grymt kul och rabatt i baren. KANON. Nu ska jag ladda upp bilderna! :)

heartless

Istället kan jag faktiskt bjuda på lite bilder från igår. D'lisch träffades på Snaps och hade det mysigt med cider och mat. Senare kom Mickis och vi drog vidare till Fridays! Kvällen bjöd på sovsällskap och idag har jag o Hot-M solat, promenerat med monstret och shoppat loss. Mina första jeans shorts är införskaffade. Woho! Snart kommer bilderna!

SRF

Är helt slut. Har typ inte återhämtat mig från festivalen än haha. Har försökt lägga upp bilder men det har inte funkat så nu ger jag upp. Har ni tur kanske det kommer upp lite senare. Spana annars in FB. Det enda jag har att säga är att Billy Idol var grym. Guns N Roses sög. Jag stod längst fram på Aerosmith och aldrig varit så lycklig. Det ni.

hemma

Nyss hemkommer från en grym festival! Är helt slut så detaljer och bilder kommer senare!

1

Imorgon drar vi. Packar och taggar till med rock musik på högsta volym och schyssta dans moves! 900 kr fattigare efter systemet. Great. Tack gode gud för skatteåterbäringen!

work

Min skönhets sömn höll mig i sängen till 11. Nyss har jag ätit frukost och ska ut i förrådet för att leta reda på tält, luftmadrass och sovsäck. Kommer bli sjuk nice. 13.30 börjar jag på jobbet. Det har jag inte tid med men får väl va uppe halva natten imorgon så jag hinner packa då. Heeeeeej hopp!

!!

3 DAGAR KVAR. AMAAAAZING !!


fredagens pic


pic


fredagens detaljer

Åkte tidigt på morgonen (10.00) till Mathias föräldrar så jag fick skjuts med dom till Victors utspring. Där väntade vi, grattade och hängde sprit runt halsen. Sen åkte vi hem till honom och väntade på att han skulle komma hem. Åt god mat och umgicks. Sen fixade vi oss iordning och drog på slutskivan på World Trade Center. Kände betydligt mer folk än jag hade tänkt mig så det blev en kanon kväll! Lördagen blev stillsam pga alldeles för stor alkoholkonsumtion dagen innan. Ska se om det finns några bilder från fredagen, då bjuder jag på dom. Snart kommer bilder från gårdagen, från vår heldag på stan.

marathon

Kom precis hem från en heldag på stan. Hejade på pappa som sprang marathon och åt lunch med mamma, Mathias, Sandra, Tommy, Ella och några till. Bilder kommer upp sen. Nu ska vi grilla och sen ha lördagsmys med chips och dipp. Detaljer från gårdagens supande kommer.

dff


skadad

Idag har jag nästan förblödit. Skar mig på jobbet och trodde jag skulle dö. Men här är jag, trots allt. Jag är trött och lite arg. Trött på all skit man måste gå igenom hela tiden. Trött på alla som inte visar sig vara som man trodde och arg för att folk bara sviker. Snart ger jag upp.

RSS 2.0