sjuk

Nyss hemkommen från middag hos mina föräldrar. Mycket mysigt och mycket gott :) Mår dock inte särkilt bra. Hostar som aldrig förr och halsen gör sjukt ont. Kommer nog itne kunna jobba imorn. Tänkte smitta Matte så han kan vara hemma hos mig så vi kan ta hand om varandra haha. Ska hosta på honom hela natten! 

Har haft en grym helg! Fredagen bjöd på tv mys och skvaller med Snygg-Kerstin. Mycket mysigt.
Lördagen bjöd på en tur med Matte till farsta där vi shoppade loss på systemet och sen hem igen för att fixa sig. Sen blev jag upphämtad av Malin och vi drog och handlade mat och massa gott som vi sedan lagade till våra pojkvänner medan vi hällde i oss cider och (hör och häpna) vin! Det blev lite ölspel och frågesport sedan dans och sång innan vi våldgästade en 20 års fest och sen drog på krogen. Kom hem med ett badrumsskåp rikare och Malin fick lite färg till sin garderob hahahaha!

Vaknade imorse utan röst och med en fruktansvärd hosta. Stackars mig tänkte jag. Sen kom Johan och Malin förbi för att hämta bilen. Vi drog och åt bakis pizza och sen en vända hem innan jag åkte till mamma och pappa. Nu är det snart Beck och mys med min sambo :)


På middag hos mina föräldrar :)


:(

Ledsen. Tar detta aldrig slut? Hur länge ska jag behöva vänta? Jag orkar inte.

:)


älskade kerstin


mobilblogg

Bilden innan laddade jag upp från mobilen. Provade att mobilblogga och det funkade ju faktiskt väldigt bra :) Nu när jag har fri surf där också så kan jag ju blogga heeeela tiden och då blir norrmannen nog glad :D hihi

Derby 09


K

Nu är jag hemma :) Sitter här med mitt nya mobila bredband och är glad. Men kall eftersom det typ blåser igenom fönstrena? Mathias åkte precis och snart kommer Kerstin förbi. Vi ska äta god mat och svulla chips med dipp. Snacka massa skit och kolla film. Ska bli hur mysigt som helst!


mina pojkvänner :)


500

Åkte förresten till Nacka Forum igår efter jobbet för att kräva tillbaka pengarna från min router fastän den va öppnad. Och jag fick som jag ville! Den va trasig. Så tji fick du, besserwisser, som sa att det bara va att koppla routern till datan. Nu känner du dig ganska dum va? hahahaha IN YOUR FACE.

sjuk

Idag är jag sjuk. Har varit småsjuk hela veckan och nu är det värre. Men imorse var det föräldrafrukost här på dagiset så jag va tvungen att komma och om jag skulle gå nu så får jag dåligt samvete så jag måste va kvar ..

Fick precis ett gäng teckningar av barnen. Dom hade ritat pumpor och hade önskemål om pumpasoppa till nästa vecka. Därför fick jag teckningarna så jag skulle veta hur jag ska göra. haha dom är söta dom.

Nu ska jag fixa allt efter frukosten och sen börja med lunchen. Känns som att jag måste lägga mig ner .. har ju tryckt i mig c-vitamin. Och ändå blir jag sjuk. Nu är jag besviken på Eva Källén. Tror hon har ljugit för mig. Ska trycka i mig typ 10 liter vatten också.


PUSS


?

Trött och besviken. På många. Hur kommer det sig att man är bra när man behövs och inte annars?
Jag orkar inte det. Jag trodde jag visste vilka som fanns här. Jag finns här för alla mina vänner,
konstigt att det aldrig är samma sak tillbaka. Jag har ställt upp. Men man orkar bara till en viss gräns
när man inte får någon uppskattning. Det finns en som alltid ställer upp för mig. Alltid. Tack.
Och kom hem snart.

torsdag

Imorgon är det fredag :D Jag längtar. Är helt slut och lite små sjuk så jag orkar egentligen inte jobba. Bakade limpor med russin igår. Det tyckte vissa av barnen var gott.

Idag efter jobbet ska jag åka till media markt och kräva tillbaka pengarna för min router trots att den är öppnad. Den funkar ju inte så dom lär väl inte ha något val va? Mitt mobila bredband funkar iaf jätte bra! :) Och den är snygg också haha.

Nu ska jag laga potatis- och purjosoppa :) Idag är jag inte poppis hos barnen.

INTERNET

HEJJJJ! Nu fungerar internet! Jag sitter i soffan och suuuurfar! Sket i routern och skaffade mobilt bredband också som jag (om man ska tro på säljaren) får till ett skit bra pris! :) hihi. jag är glad. Ska äta mina goda nougatmuffins nu och lite senare ska vi göra varma mackor och sen är det greeeeeeey's!!!

i fredags ..


bröd

Det blev limpor med russin i. Hoppas barnen gillar det. Annars får dom väl va hungriga antar jag. Nu ska jag bara städa och fixa och sen slutar jag!! Då ska jag hem och fortsätta städa och sen förhoppningsvis få upp hatthyllan och spegeln :)

Jag har börjat inbilla mig att det spökar. Kommer aaaaldrig sova ensam hemma. Nelo får övernatta då, annars klarar jag mig inte.

frukost

Onsdag morgon. Jag är trött som vanligt. Äter en rejäl frukost här på jobbet. Sen ska jag baka bröd. Och laga lunchen förstås!

Igår bjöd jag mormor och stickan på middag. Dom blev glada och hade köpt med sig en jätte fin blomma:) Sen bakade jag nougatmuffins till desperate housewives som Anne och Ullis kom förbi och tittade på.
Det va allt för nu. Hej hopp.

tisdag

God morgon! Jag sitter på jobbet och pratar med mormor i telefon. Ska bjuda henne och Stickan på middag ikväll. Det blir panerad fisk med currysås och potatis. Hoppas dom gillar det.

Nä, nu ska jag jobba lite. Men måste uppdatera med jämna mellanrum för att vinna över den norska fjanten! :)

måndag forts.

Nu är jag hemma. Vi hann tvätta 4 maskiner eftersom jag kastade mig hem från jobbet och slet för att kunna sluta tidigare. Nu har vi precis lagat hamburgare och ska äta lite. Den nya tvätten luktar hamburge os. Mums.

Sen ska jag bygga ihop hatthyllan. Hej hopp :)

måndag

jag är trött och lite små sjuk. Hade mer än gärna stannat i sängen idag men plikten kallade. Hur ska jag palla 45 år till? Jag tänkte gå i förtidspension snart. Typ efter jul.

Idag ska jag nog verkligen ta tag i att få igång routern för 1000e gången. Idag måste det funka för annars kastar jag ut skiten genom fönstret. Tänkte hänga han som sålde den till mig då också. Så bäst att den funkar. Sen ska jag nog montera ihop vår hatthylla som ska upp på väggen så fort vi fått låna ett vattenpass. Och ska ev. tvätta om någon jävel inte snott vår tvätt tid.

Sen ska jag sooooooova. I tusen år. Eller typ tills imorn. Idag blir det tomatsås med räkor, vitlök och chili till barnen.

fredags

Två bilder från i fredags! I bakgrunden ser ni nya bokhyllan.
Dock inte fylld än :)


söndag

Helgen va kanon. Fredag blev väldigt lyckad!
Jag kom hem och började förbereda maten. Matte kom hem, tog en power nap, hoppade in i duschen och blev instängd i sovrummet tills maten va klar. Då hämtade jag honom och han kom ut till ett färdigdukat bord med kyld öl och maten klar. Vi åt och hade mysigt. Sen plingade det på dörren och in kommer hans kompisar Andy och Qrews. Han blev väldigt överraskad och glad. Vi drack lite och snackade. Sen plingade det på igen och då kom Olle och Sandra. Ännu en överraskning för Mathias. Vi hade skit trevligt och sen tog vi en taxi in till stan. Där satte vi oss på retro och mötte upp Ekman. Det va en skit trevlig kväll och väldigt lyckad.

Lördagen så åkte vi in till stan en stund och sen hem igen. Lagade middag och mös i soffan framför en film.
Idag åkte vi till Länna och handlade gardiner, duschdraperi, lite mat och lådor till bokhyllan. Nu har vi precis ätit tacos, insett att tvättstugan stänger 18 på söndagar så vår tvätt tid inte fanns och nu har Mathias precis åkt till träningen. Jag kollar gossip girl och tänkte ladda upp lite bilder. Så håll i er!


nya hårfärgen

Här är en bild på min nya hårfärg för er som undrat :)


fredag !!!!!!!!!!

Idag är det äntligen fredag! Jag har planerat en hel helg med Mathias. Han vet inte någonting så det blir en överraskning. Hoppas han blir glad! Berättar sen efter helgen så han inte tjuvläser.

Självklart ska jag lägga upp bilder på bokhyllan men måste få igång internet först!
Igår var vi på Ikea. Jag, mamma och Mathias. Vi köpte en stor hallspegel, sko ställ, jack hängare, kaktusar, dörrmatta (bara en tillfällig då vi inte vet vad vi vill ha) en pajform, lite grejer till köket, lucka till vårt skåp som va slut förra gången och säkert lite mer som jag glömt.

Sen lyxade vi till det med Mcdonalds på vägen hem. Tack kära mamma för hjälpen! :)
Nu har jag precis ätit frukost och barnen sitter fortfarande kvar. Det blev smoothie, morotslimpa (som jag bakat själv) och ägg. Muuuums. Jag skiter i min ev. laktosintolerans och trycker i mig lite smoothie. Idag ska jag försöka avstå från mariekexen så jag måste bli riktigt mätt på frukosten.

BTW, det snöar?! Det är inte roligt alls. Jag vill slå alla människor som blir glada av detta. Jag hade blivit glad, om det var DECEMBER! Men det är inte ok så här tidigt på året!

hallå!

Jag glömde visst blogga igår. Va så sjukt mycket att göra här på jobbet. Stod och stekte raggmunk och fläsk till 65 pers. Det va inte lika roligt som jag hade tänkt mig.

Hann dock sitta och titta lite på blocket och då hittade jag en bokhylla som jag och Mathias vill ha. Den kostar 1200 på Ikea och den här tjejen skulle ha 400 för den. Jag ringde och den va vår! Så Mattes pappa fick ta hem skåpbilen så åkte vi och hämtade bokhyllan på Lidingö. Det var lättare sagt än gjort. Matte och Tommy kämpade och slet medan jag skrattade och hejade på. Tillslut fick vi in den i bilen iallafall! Och nu står den uppe i vårt vardagsrum :)

Idag blir det löksoppa med ost toast. Kanske måste sätta igång haha.

fel av mig

Hej igen. Jag tänkte bara klargöra. Jag var även sjuk i helgen. Därför jag spenderade min lördag hemma själv med min hund. Annars hade jag gått på 1-års kalas och sen umgåtts med vänner på kvällen. Men allt detta ställdes in pga feber blandat med bakis. Inte den bästa kombinationen vilket gjorde mig soffliggandes hela dagen.

måndag

Hej! Åter på jobbet idag. Är helt slut. Vill ha sovmorgon några dagar till.
I fredags var det personal fest. Detta kräver ett eget inlägg så uppdatering om det kommer senare.
I lördags var jag fruktansvärt bakis och spenderade dagen med Nelo i lägenheten. Kvällen likaså. Morgonpromenad innan 9 på söndagen för Nelo satt och pep. Sen tillbaka till sängen och en bakis Mathias. 1,5 timmes promenad vid 11.30 i spåret utanför vårt hus. Perfekt promenad väder så det var jätte skönt. Sen var det middag hos Mathias familj.

Jag är trött men ska förska slänga ihop lite lunch till barnen ändå. Har förresten skadat mig. Slant med kniven rätt in i handflatan. Vi som gjort detta förut vet att det är typ det värsta stället för man kan inte ha plåster och det blöder som tuuuuusan.

Detta hände när ja skulle överraska Mathias med frukostbuffé söndag morgon. Nelo står bredvid mig när jag helt plötsligt skär mig, öppnar dörren till sovrummet och skriker i panik att Mathias måste komma innan jag dör. Han vaknar inte. Jag skriker samtidigt som jag tar mig till badrummet och slänger mig ner på golvet. Sätter papper på och trycker medan jag kollar åt ett annat håll för att inte svimma. Mathias vaknar fortfarande inte. Nelo springer då in i sovrummet och puffar på Mathias. Sen springer han tillbaka och kollar till mig för att sedan försöka väcka Mathias igen. Tillslut kommer Mathias upp och hittar mig i badrummet. Vilken hjälte Nelo är. Då fick han kalkon! Och det gjrode nog hans dag. Vilket trauma va? Jag förtjänar lite godis idag. Kanske.

skjuts

Någon frivillig som vill hämta mig i Lännersta kl 14.30 ungefär och köra mig till älvsjö? skulle vara KANON!

fredaaaaag!

Idag är det fredag och personal fest !!! Tema James Bond/Gala. Sitter och sliter på jobbet nu och sen ska jag skynda till Kerstin för lite förfest och omstyling. Ska bli kanon kul!

Nu ska jag laga kassler med rattatouille och rostad potatis. Hej hopp.

lunch

Nu slänger jag i mig lite lunch medan barnen äter. Mums vad gott det var. Jag är en riktig mästerkock!

Ska in till stan en snabbis och handla lite grejer. Typ den där tröjan som jag inte köpte igår och ta en sväng på systemet och sen lite bakpulver och vaniljsocker. Tänkte baka ikväll. Det va länge sen så det ska bli gott :D

sopp torsdag

Ville inte äta godis igår. Men mickis tvingade i mig 3 st och en muffin! Det ska hon få fan för. Köpte iallafall ett par skor igår. Dom va skit snygga, bekväma, säkert varma och kostade bara 400 så det fick jag faktiskt unna mig! Behövde något som piggade upp. Räckte dock inte. Blev inte tillräckligt uppiggad tyvärr.

Mickis körde hem mig till halv elva och då mötte matte upp mig efter sin träning. Nu är jag på jobbet igen.
Skulle göra mannagrynsgröt till frukost och den blev aldrig tjock så jag hällde i mer gryn och då blev den helt plötsligt jätte tjock. Som lim typ. Men barnen åt och va glada och det är väl huvudsaken.

Till lunch blir det Minestronesoppa. Det har jag aldrig gjort så får se hur gott det blir. Hej hopp.

kallt

Jag är trött och kall. Men sitter och äter frukost nu på jobbet. Smoothie och ägg macka. Idag är barnen glada.
Det blir pastasallad med kyckling, feta ost och vitlöksbröd till lunch idag. Då ska dom nog inte hata mig.

Sen ska jag möta upp mickis för skit snack och bli lite gladare i sinnet. Kanske kanske kanske ska jag unna mig ett par vinterskor så jag slipper frysa.  Och en mys kofta. Men jag ska inte köpa godis. Jag är beroende igen och kan inte sluta äta. Men idag ska jag kämpa. Heja på mig.

Hallå

Snart slutar jag. Ska åka till huddinge en snabbis då och sen hem. Ikväll blir det desperate housewives med Ullis och Anne. Hoppas Matte och gubben får routern att funka så jag kan nörda lite framför datorn också! :)

tisdag

Nu är det frukost. Svårt att äta med alla sår i munnen men det går, sakta men säkert. Idag blir det fisk och rotfruktsgryta. Idag kommer jag inte vara poppis. Får lyxa till det lite med något dom gillar jätte mycket. Typ majs. Då blir jag nog lite poppis iaf.

Routern fungerar fortfarande inte. Och när vi pillat och haft oss så funkar nu inte ens modemet. Så idag kommer en snäll farbror förbi som ska hjälpa oss. Så snart så behöver ni inte sakna mig mer. Lite bilder kommer upp då också kan jag lova. Bland annat på mitt ny färgade hår!

:D

Btw så vinner jag inläggs tävlingen över norsken! Trots att jag inte har internet hemma! hahaha!

lunch

Nu är jag gladare. Har lunch och äter pasta carbonara som också serveras till barnen. Dom är helt lyriska över spaghettin. Och mjölken. Dom är glada för det lilla. Om det inte är fisk. Då är man inte så poppis.

Vi har fortfarande inte fått igång internet hemma. Så därför är det dålig uppdatering. Förstår om ni saknar mig. Ska försöka bättra mig. Har försökt blogga på Mattes iphone men det går sådär. Spelar istället angry bird.

Nu är det för mycket laktos i magen. Magknip. Typiskt.

?

Nu känns allt skit. Man behövs inte längre. Andra behövs. Man ställer upp för alla men får inte samma tillbaka. Jag är trött och besviken. Och ledsen.

:(

Jag har huvudvärk. Antingen från tandis igår eller för sömnbristen. Har ingen lust alls att va på jobbet idag. Jag vill bara hem till min säng. Har precis gjort 180 järpar och ska snart koka lite potatis och göra gräddsås. Ska bara orka resa mig först. Det kan ta ett tag. Idag är det synd om mig.

fredag

äntligen helg. eller? Hade lika gärna kunnat jobba. Få annat att tänka på. Igår var jag hos tandis igen. Kommer dit och så står det att jag inte har någon tid idag. Blir as förbannad och frågar vad dom håller på med. Fick en tid iaf. Va tydligen imorn jag skulle dit, precis som dom sa. Såg det när jag kom hem och fick mig då ett gott skratt.

Men men. Dom lagade ett hål som jag den här gången klarade utan att hålla skötaren i handen (!)
Kostade bara 1100. Småpotatis. Sen va dom så vänliga att berätta att jag måste ha en bettskena på natten eftersom jag gnisslar tänder (tydligen) och den kostade bara 3200. Som hittat.

Har en ny tid den 22a och ska väl då ckså gjuta den där bett skiten. Någon som vill betala min räkning nästa månad? Det skulle uppskattas väldigt mycket. Tack på förhand.

?

Besviken och ledsen. Jag är bäst. Hur kan du inte fatta det?

:@

Den som kommenterade i mitt förra inlägg är en fjant. Just so you know.

Köpte som sagt en router igår till min DATA. och den funkade inte. Så jag ahr fortfarande inte något internet hemma. Ska ringa någon när jag kommer hem så dom får hjälpa mig att fixa det. Jag gillar inte tekniska grejer när det inte går som man vill. Det gör mig förbannad.

Nu ska jag äta en mandarin. Idag får barnen falukorv i ugn o potatismos.

Hej

Nu sitter jag på jobbet och slängr i mig lite lunch! Fisk gratäng med dill och citron får barnen idag.
Efter jobbet ska jag åka till Media Markt  köpa en router så jag äntligen får internet på min data!! :) Kanske blir en brödrost också. Jobbigt att äta fryst bröd haha. Sakna mig inte för mycket nu.

Nya jobbet

Hej alla trogna fans! Jag har fortfarande inte internet på min data men nu är jag på nya jobbet och här har jag en egen data i köket :)

Igår var jag och Mickis på Råsunda och såg DIF spöa skiten ur aik. Sen blev det middag hos mig. Idag är jag trött. Blev lite cider igår på matchen.

Men idag kommer jag vara barnens favorit här på dagis, trots att det är fisk. För jag ska baka kanelbullar! Det är ju trots allt kanelbullens dag idag!

RSS 2.0