saturday night


the only girl I ever trust


:) ?

Nu har vi röjt runt lite och ätit en glass på MC = ont i magen. Men jag kunde inte hålla mig när Mickis bara tryckte i sig sin. Nu har hon precis släppt av mig och jag slappar framför tv:n och tycker synd om min mage. Är förbannad också. På alla jävlar som säger massa saker som dom inte håller, som dom inte menar. Och på alla som inte säger något alls. På folk som får mig att känna mig helt obefintlig. Tack för ingenting.

:)

GRATTIS BÄSTA VÄN MICHAELA TILL KÖRKORTET! :) Nu ska hon plocka upp mig så ska vi ut och röja! PUSS

art


HOT-M

Hann faktiskt med en bio igår kväll! Mötte upp Mathias och gick sedan på SATC 2! Ganska rolig och helt ok faktiskt :) Ikväll ska vi fira Mickis som fyllt år i veckan. Håll i er, här ska det taggas!


freeeedag

Vad är det som går och går och aldrig kommer till systemet? JO, det är Erica när hon är vilse på söder. Jag har jobbat i 8 slitsamma timmar och ska snabbt gå till systemet och köpa lite dricka till imorn innan jag ska åka till nästa jobb, då kommmer jag vilse! Råkade hamna i fel ände av tåget och när jag skulle hitta därifrån till systemet så blev det kaos. Sakta men säkert kom jag tillslut rätt iallafall. Hoppas jag slutar tidigt så jag kan umgås med Matte. Vi ska ha myskväll :) Imorn ska vi fira Hot-M. Sjukt taggad redan nu. Kommer bli grymt. Nu ska jag dö lite innan jag ska åka. Hej hopp.


träning

Är väldigt stolt över mig själv. Och över Linda. Vi tränade i 1,5 timme. Kondition och styrka. Grymt. Har börjat inse att love handles inte är så hett trots allt. Ska nog försöka minska på socker, men hur gör man det när man är beroende? Belönade iallafall mig själv med en skål jordgubbar nyss.

Dagens promenix med korven


bada med PELO


la isla


gudbarn



En bild från min dag med Ella och Sandra. Sötaste
ungen är världen!


sol

Idag har jag jobbat. Sen direkt hem och ta en 45 minuters promenad med Nelo. När jag kom hem insåg jag att jag fått min efterlängtade armbandshållare! WOHO! Efter så många dagar utan inlägg så har jag massa bilder att lägga upp. Alldeles snart. Ska bara orka resa mig från soffan för att hämta sladden. Ett senare projekt känns det som ..

sova

Giget i lördags gick KANON! Sjukt roligt när jag och Camilla shakade loss! Kom hem straxt efter 3 och skulle upp och jobba på söndagen. 5 timmars sömn, 9 timmars jobb. Grymt. Sen åkte jag hem till min PV igen, mös framför kick-ass och somnade gott efter att ha tryckt i mig en påse smörpopcorn.

Idag har jag sovit ut, gått 2 timmars promenad med Nelo och en annan vovve så dom fick bada och leka. Sek attackerade vi nästan en häst och sen åkte vi hem. Jag syndade och åt ett vanilj hjärta = laktos = ont i magen. Mitt hjärta fyller 19 år imorgon så jag köpte en present till henne idag :) Middag i kungshallen med M och nu ska vi sova. 4 dagars arbete väntar. Kul.

go-go

Hallåååå! Nu taggar jag och Camillis till för gig på La isla! Kom dit om ni vill skaka lite rumpa! :)

heldag med Ella!

Nu har jag precis kommit hem från en heldag med Ella och Sandra. Vi hade picknick i en park och sen åkte vi till Fåfängan, för jag skulle skriva schema, och fikade där med! Det var jätte mysigt och Ella är ju hur gullig som helst! Nu ska jag snart hämta upp Mathias, vi ska grilla här idag och sen hitta på något roligt :)

blue my mind


Bells


hard work

Gårdagens reunion var KANON! Jag och Bells hade det as mysigt med picknick och cider. Vi möttes efter hennes jobb, 19.30, och åkte till hornstull för att sedan promenera till Långholmen. Där lade vi ut filten och packade upp allt gott. Vid 23.00 var det alldeles för kallt för att va kvar. För mörkt också, så vi gick hem. Dagen bjöd på jobb 12 - 22. Pappa kom upp och åt middag så jag fick skjuts hem sen :)

wear your heart on your sleeve

Jag hittade allt i Farsta, förutom oversize tröjor vilket var det jag skulle handla. Shoppade loss igår också. Jag är beroende. Igår shoppade jag;

- Tubtopp
- 4 par strumpbyxor
- Nagellacksbortagning
- Skjorta

Idag shoppade jag;

- 3 st linnen
- 1 par skor
- 2 st nagellack
- 3 par örhängen
- 1 par solglasögon

Ja, det var nog allt. Nu är jag näst intill ruinerad.
Jag har precis kommit hem och klippt pappas hår.
 Snart blir det middag och sen in till stan för att möta Bells och gå på vår dans reunion!


E


hej hopp

Idag stod det solning på planeringen men solen var inte med på det. Så jag ska åka med min lilla pappa till Farsta istället. Ska se om jag hittar några snygga oversize tröjor :) Pappa ska köpa skor. Sen ska jag äta ännu en laktosfri middag och sen möta upp bellis för lite myskväll! Skulle vara hela dans gänget men idag har alla hört av sig och sagt att odm inte kan haha. Så det får bli en annan dag. Men eftersom mycket är planerat så kör jag och Bells på planerna ändå!

hjärtat


svett

Efter hundkursen igårkväll åkte jag till Bellis, igen, med 2 godispåsar. Vi kollade film och snackade skit, igen. Sen blev det sängen. Idag åkte vi in till stan och shoppade loss, åt lunch på Jensen's och shoppade lite till. Sen började hon jobba så jag åkte hem och promenerade i värmen med Nelo. Han ville jaga hare, det ville inte jag. Så vi gick hem. Snart ska jag göra lite mackor med laktosfritt pålägg och sen åka på träning. Ikväll med det desperate housewives med min älskling M


sol

Morgonen och förmiddagen spenderades med Bellis. Vi solade och snackade skit på hennes baksida i den fantastiska solen! Sen har jag faktiskt tvättat 2 maskiner, dammsugit hela nedervåningen och plockat bort allt.
Första halvan av min andra laktosfria dag har gått bra. Tråkigt bara men pappa handlar nu laktosfri yoghurt, smör osv till mig :) Tänkte prova en vecka och se om det blir bättre.

SNYGG-E


en vacker dag runt sjön

Nu ska jag faktiskt berätta historien om när jag ramlade. Det var i onsdags tror jag. Mamma och pappa är sjuka så jag erbjuder mig, snäll som jag är, att gå ut med Nelo. Han fyller snart 1 år så han är skit stor men fortfarande valpig. Alltså jätte jobbig. Jag bestämmer mig iallafall för att gå runt sjön. Hinner gå i ungefär 15 minuter och sen kommer en ekorre som Nelo tycker är jätte intressant. Men jag säger bestämt att den får han inte leka med så tittar jag åt ett annat håll och då kommer en till ekorre och den ska han minsann fånga. Så han hoppar igenom ett staket i jakt på ekorren och efter flyger jag rätt in i staketet. Blir as förbannad och lyckas tillslut få över honom till min sida av staketet. Då skäms han och jag blöder. Slog i båda händerna i staketet och gör riktigt ont. Vi fortsätter promenaden av plågor i ungefär 30 minuter till. Sen skickar jag sms till pappa som löd; "Kommer inte ni och hämtar mig nu så binder jag fast hunden här och går hem själv." Pappa kommer och hämtar mig. Väl hemma tvättar jag bort grön färg ur mina blodiga händer. Mitt pekfinger ser ut som en korv. Nu har jag gått 5 dagar och jag kan fortfarande inte böja pekfingret helt. Dumma hund. Han har mycket att gottgöra, den jäveln.


söndag kväll

Helgen har bestått av jobb och mys med nära vänner. Har nu äntligen kollar klart på alla tre Gudfadern filmer. Grymt bra. Har upptäckt att jag ev. är laktosintolerant. Inte bra. Nu ska jag sova snart. Sen imorn tänkte jag nog träna, tvätta, byta lakan och tvätta mitt täcke. Sen får vi se hur många av dom grejerna som faktiskt blir gjorda.

 


M ♥


Förra helgen var tanken att vi skulle spendera på Mathias landställe. Skulle bli jätte mysigt men jag hade med mig monstret och han stressade upp sig något otrolig så vi tog bilen hem på kvällen. Jag var ändå sjuk så låg i soffan medan alla andra krattade och eldade. Vatten ledningarna va trasiga så Mathias fick pumpa vatten från brunnen och Nelo drack :) Mina två Monster ♥



hmmm

Vart är min goda vän aptiten? Vad har hänt med den? Här värmer jag god mat från indiska som blev över från gårdagen, och då säger min kropp nej. Några tuggor går an men sen tar det stopp. Kanske är detta början på mitt nya smala liv. Beach '10. Nej, jag skulle inte tro det. Aptit, kom tillbaka. Jag saknar dig!


fredag

Långhelg. Inte för mig dock. Jobbar lördag och söndag. I Onsdags var vi bjudna på nyinvigningen av M/S Gerda. Så jag gick dit med Matte, hans familj och deras vänner. Gratis mat och dryck. Dock inte gratis i baren för mig eftersom jag tydligen är så dyr i drift. Cider ingick nämligen inte. Tvingade i mig ett halvt glas vin men sen var det upp med plånboken (Mattes pappas plånbok) och köpa cider. Båten var iallafall full med 40+ B-kändisar och jag va yngst, men det var kul och trevligt.

Igår blev det hämtmat från indiska med Mathias och familjen. Dock ingen aptit beroende på en orsak jag ännu inte hittat. Köpte snacks för 150 kr som Mathias tryckte i sig imorse. Nu hoppas jag att Mickis börjar må bättre och att jag ska kunna äta upp min mat så vi kan ses!

Har förresten ramlat, men den händelsen kräver ett eget inlägg.


the end

Det här måste få ett slut. Jag har ingen ork för det här. Har gjort en reminder till mig själv. Läs den, ofta. Det här måste få ett slut. Från bådas sidor. Snälla.


Ella

Har fått förfrågan om bilder på underverket till gudbarn Ella så här är hon :)




 


svininfluensan.

Hej hopp. Min dag började 5.30 då jag körde Mathias till tbanan. Sen gick jag upp, hämtade vovven och tog en 40 minuters morgon promenad. Sen blev det en shot hostmedicin, en frukt tallrik och sängen igen. Vaknade nyss och hängde lite tvätt. Nu kokar mitt ägg i kastrullen. Till det ska jag äta en macka och en ipren. Mums. Börjar tro att jag har svininfluensan då jag är inne på min tredje sjuka vecka och det verkar bara bli sämre.

sjuk måndag

Idag ringde klockan 6.30 och det var dags att gå upp. Åkte till jobbet, lagade frukost till dom 100 barnen och sen åkte jag hem igen. Mådde inte alls bra och ville inte snora i maten så vände hem mot sängen igen. Sov tills nu och försöker övertala min pappa att byta kanal från stargate. Om 50 minuter håller vi ena tummen för min kära vän som skriver teorin! HEJA HEJA!

Michaela, också känd som Hot-M, är min kära vän som jag inte vet vad jag skulle göra utan. Hennes sms i min dystra tillvaro lyser upp min värld. Tack för det M. Du är bäst!


detox

Tidigare idag bestämde jag mig för att försöka sluta med socker. Vilket visade sig vara en omöjlig uppgift då jag en kvart senare åkte och köpte godis, pizza och cola. Men nu ska jag göra ett nytt försök. Chips är OK eftersom det innehåller fett och inte socker och fett är ett av näringsämnena kroppen behöver. Så jag tänker inte offra allt som är gott! Heja mig!

fredag

Hej Tina och mina andra 5 bloggläsare, vilka ni nu är! Idag har jag jobbat och slitit. Samma igår och i onsdags. Men nu väntar en helg på Mattes land där vi ska vårstäda. Nelo ska med och busa.
Ikväll kommer Nicolson, Sara, Gustav och Mickis hit för lite grillning. Sen kör jag hem dom eftersom jag ska upp as tidigt imorn och åka bil. Nu måste jag hoppa in i duschen för snart ska vi hämta Nicolson. Hej hå på er.

lycka

En lycka har spridits i min kropp idag. En känsla som jag saknat väldigt länge. Jag känner saknad till min pojkvän fastän jag träffade honom igår. Jag känner mig glad. Som bubblor i hela bröstet. En lycka som inte går att beskriva. Hur underbart som helst.

Dagen har spenderats med mamma, syster Sandra, systerdotter Ella och Nelo. Vi promenerade i skogen och busade med Nelo, åt god matsäck på en gräsmatta och promenerade sedan hem. Så nu är jag helt slut! Nelo ligger med huvudet i mitt knä och sover så jag tänkte krypa ner bredvid honom och somna jag med. Ikväll är det träning. Sen åker jag hem till Mathias och äter cheezeballs till Desperate housewives!

DFF

Bild från gårdagens derby :)
Tjejen som alltid får mig på bra humör
och som betyder väldigt mycket för mig.
DFF <3


detta inlägg är tillägnat tina!

Helgen var inte mycket att hurra för. I fredags, valborg, va både jag och mathias för trötta för att göra något och jag mådde inte särskilt bra så det blev en hemma kväll med god mat och en bra film.

I lördags hjälpte jag till på En god vän mammas 50 års fest. Det va skit kul faktiskt. Sen va jag tvungen att åka hem till min bebis. Hämtade upp Matte på vägen. Han somnade i soffan medan jag svullade chips framför ytterligare en film och mös med vovven.

 Igår var det derby. Mötte Mickis vid halv 11 och hennes dåliga inflytande på mig gjorde så vi började dricka redan då haha. ^^ Vi såg dif spöa skiten ur aik typ. Underbart! Tog en segercider med några griniga aikare medan jag log som ett fån.

Idag har jag och Nelopelo varit i rasthagen och lekt med en annan vovve. Sen va det träning. Vi pratade ut väldigt mycket och det va jätte skönt. Behövligt. Nu ska jag snart sova för imorn ska jag träffa mitt lilla gudbarn och pussa lite på henne!

 


RSS 2.0