Fotbollsdag

Nu har jag avnjutit en frukost i min ensamhet och ska snart åka hem för att hämta mig träningsbag och sen dra till gymmet. Första gången på x antal veckor. Tappade räkningen vid 5 ungefär. Undra vilken ursäkt jag hittar den här gången för att slippa.

Ska möta upp Mickis vid halv 6 för en liten snabb middag och sen dra in till Stadion där vi ska se Dif kicka BPs ass :D

Luff

Tänk om jag ändå låg på stranden igen.
Försöker spara pengar men det är inte lätt
när man inte har mycket jobb. Eller mycket
jobb där man vill jobba iaf. Om en månad
öppnar fåfängan och då ska jag jobba rumpan
av mig! Jag och M planerar nämligen att luffa runt
i Asien eller Europa efter jul. Kommer bli as nice.



måndag

Min dag började vid 13.00 då jag orkade mig upp ur sängen. Tog en 1.40 timmes promenad med monstret och skrämde livet ur en mindre hund i rastparken. Sen blev det en snabb dusch och en springtur till bussen för att möta upp Sara i stan. Shoppade loss på underkläder, nagellack och rött läppstift. Målade naglarna svarta så snabbt jag kom hem.

Idag kom mina efterlängtade filmer! Twilight och New Moon !! Får se vem jag ska tvinga över för att se dom med mig :)


try sleeping with a broken heart

Nu ligger jag i sängen med datan i knät och en sovande pojkvän bredvid. Han är helt slut eftersom jag ringde honom tidigt imorse när jag va livrädd och trodde jag skulle dö. Larmet gick nämligen på jobbet, när jag öppnade själv och inte ens rört stora huset där larmet finns. Jag var övertygad om att det var en mördare som gömde sig där så jag öppnade, larmade av och låste sedan in mig i bilen. Där väntade jag i 30 minuter tills väktarna kom och då förklara jag det hemska som hänt och följde efter när dom kollade runt i restaurangen. Det visade sig vara ölförrådet som var olåst och hade blåst upp. Jag hade alltså spenderat 30 minuter, inlåst i min bil helt i onödan.

Gårdagen spenderades med Linda och Johanna. Joehoe kom hem från 4 veckor i thailand för några dagar sen och var knallbrun. Kul för henne. Vi svullade pizza, chips och ostbågar. Spenderade kvällen i stort sätt liggandes i soffan men två kanon brudar :)

fredag

Dagen har spenderats på jobbet. Fantastiskt kul. Efter en och en halv timmes resa hem tog jag en 40 minuters promenad med monstret. Mycket harmoniskt och det behövdes verkligen nu.

Påväg hem från jobbet hände något mycket märkligt på tbanan. En tiggare kom fram och alla normala människor låtsades som ingenting och tittade åt ett annat håll, alla utom tanten mittemot mig. Hon börjar genast le mot den stackars människan och rota runt i sin väska. Sen drar hon upp en 50-lapp och trycker i hans hand. Han bockade, tackade och gick därifrån. Kvar satt jag med jätte stora ögon och glodde på tanten. Var hon inte riktigt klok. Men glad blev tiggaren iallafall.

Nu har jag och pappa precis ätit upp middagen som jag lagat från ett alldeles eget recept. Mums. Sen väntar chips, dipp och godis. Och sist sängen. Jobb imorgon 8.00 jippi.

bajs

Den här dagen har varit helt bortkastad. Jobbade 7.30 - 15.00. Åkte hem. Hängde lite. Lagade middag.

Sen dess har jag suttit och rullat tummarna och väntar på att han ska ta sitt förnuft till fånga och åka hem istället för att va på den där skiten. Önskade mig en förändring. Mer än något annat. Har längtat länge nu efter det. Verkar som det aldrig kommer ske. Frågan är bara hur länge jag orkar önska. Hur länge jag orkar vänta och längta. Du ska inte ta mig för givet. Jag lovar dig, du kommer sakna mig.


E







socker


Spelar det längre någon roll? Jag orkar inte slåss.
 Det är bortom min kontroll.
Du lämnade mig ensam och självklart blev jag rädd.
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd.
Och jag glömmer bort att andas.
För sex, musik och våld var det vackraste
som hänt mig sen själen min blev såld.
Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll.
Men jag lever på impuls nu, via fjärrkontroll.
Men jag sa aldrig nej.


loving me to death

Är det värt det?
6 månader. Ingenting.
Vad ska jag behöva göra
för att du ska förstå?
För att jag ska vara
något för dig. Någon.
Vara speciell. Vara din.
Du vara min. Bara varandras.


sjukskriven onsdag

Varje månad dras det 399 kr från mitt konto för ett gymkort jag inte ens använder. Varje gång jag ska träna så lyckas jag komma på någon anledning till att jag inte kan. Nu har jag inte satt min fot på gymmet på 5 veckor. Snart 6. Detta är fruktansvärt. Spec eftersom hurtiga Linda är där jämt och ibland innan jobbet (!) Men jag har faktiskt varit i Indien i två veckor. Nu har jag nackspärr och haft det i några dagar. Dom andra två veckorna vet jag inte riktigt vad jag gjort men jag är helt säker på att det är väldigt bra anledningar till att jag inte kunnat gymma ..

Nyss har jag beställt hem sex and the city boxen. Dom säsongerna jag inte hade, trodde jag. När min syster kom hit så påpekade hon att jag visst hade alla säsonger. Så nu har jag alla säsonger av SATC x 2! Känns kanon. Undra om man kan skicka tillbaka eller om jag ska hitta någon lycklig människa som vill ha den ena i present.

Nu säger min gravida syster att det är "vilostund" som hon har varje dag mellan 14-16 typ. Så får väl försöka trycka ner mig i soffan mellan henne och tjockis hunden för att vila lite.


gone


Happiness feels a lot like sorrow.
Let it be, you can't make it come or go.
But you are gone- not for good but for now.
Gone for now feels a lot like gone for good.

helgen

Fredagen spenderades med snyggaste tjejen i världen, Hot-M. Vi lagade god tacos, kollade på nya versionen av Fame och svullade chips & dipp.

I Lördags var jag och Mathias bjudna till Sandra och Tommy. Tommys lillebrorsa Stefan och hans tjej Rina var också bjudna. Dom bjöd på tacos (igen), vitchokladmousse, snacks och massa spel. Jag och Mathias vann Pictionary och jag vann ena omgången av Buzz. Vi sjöng singstar men slutade med att ingen annan än Matte (som först inte ville sjunga) och Tommy var dom enda som sjöng för ingen annan fick chansen. Och som vi misstänkt hade dom en baktanke med middagen haha. Jag och Stefan blev gudföräldrar! Det var jätte kul och då blev det genast mycket roligare att dom ska få en liten skit unge :)

 


the last tear?


Your actions stabbed my heart
and I cried tears of pain.
I cried tears of frustration.
In the depth of my heart,
I cried tears of despair.
Somehow all those tears
won't wash away the pain.


I don't want to be a broken hearted girl.


And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day.

tisdag

Idag mötte jag upp min kära pojkvän för att luncha tillsammans på söder. Det blev wok som smakade typ ingenting. Sen följde jag med honom på lite ärenden och shoppade sedan 2 ur snygga kavajer!

Imorn börjar jag jobba igen. Inte ett dugg kul faktiskt. Men får väl tänka på pengarna, och alla resor jag ska unna mig efter sommaren! Nu blir det negerbolls-bak (om jag lyckas övertala BajsMatte) och lite senare Desperate Housewives! :D

Laughing while you tease me

You said you would, you didn't.
I wanna know why and don't make
no excuses. You promised, you promised,
you better explain.
Though I don't know what the use is.
You said you could, you couldn't.
Now why did you lie? You made it look so easy.
You did it, why do it? What was the point?
Laughing while you tease me.


swing life away


I'll show you mine if you'll show me yours first.
Let's compare scars, I'll tell you who's is worst.
Let's unwrite these pages and replace them
with out own words.


mums






Ett minne från helgen.
En bild som jag inte minns.


tuggummi i håret

Imorse hade min pv en väldigt bra idé enligt honom. Han skulle spotta ut tuggummit liggandes och sen fånga det i munnen igen. Otroligt nog så fångade mitt hår det fina klarblå tuggummit istället. Resultatet blev en aning kortare hår på ena sidan. Väldigt snyggt måste jag säga. Mina pojkvän har mycket att gottgöra nu. Den jäveln.

döende söndag

Oj vad kul vi hade igår! Jag, Linda och Elin åt middag och fixade oss till melodifestivalen som sög som vanligt. Sedan satte vi på oss party skorna och begav och in till stan. Jag har lärt mig en grej från gårdagen; 1 shot för 35 kr är farligt! Men väldigt roligt. Dock mindre kul idag. Har köpt tröst snacks till mig och Mathias. Ostbågar, cola och godis. Finns det något bättre man kan tillbringa sin söndag med?

lördag

Gårdagen spenderades med min pojkvän. Vi spelade biljard och hade trevligt med cider och shottar. Ikväll blir det party. Tacos middag hos Linda och sedan utgång och jag ska ha på mig mina nya skor!!!

SKOR

Lyckades övertala min syster. Hon hämtade upp mig och vi tog en snabb tur till Kungens kurva där jag hittade världens snyggaste skor! Så nu är jag redo för utekvällen imorn!

Börjar bli rastlös av att vänta på Mathias så jag rensade ur min sko garderob. Slängde 7 par och hittade 2 par som inte va mina så nu återstår 27 par underbara skor i min garderob.


fredag

Nu har jag nyss avnjutit en liten lunch som bestod av passionsfrukt yoghurt och ostfralla med kalkon.
Förmiddagen bjöd på en liten shopping runda med Bellis. Köpte äntligen min efterlängtade skinnjacka på rea, endast 300 kr! Och ett par svarta skit snygga byxor. Dock inga skor vilket var det jag egentligen behövde så ska nog försöka tvinga mig syster att följa med på ännu en shoppingutr eftersom Bells va tvungen att jobba så vi kunde inte stanna längre.

Senare kommer min kära pv hit och jag ska prova ett nytt recept. Sen blir det bio, biljard eller en öl på något mysigt ställe :)

hard

I kept everything inside
and even though I tried
it all fell apart
What it meant to me
will eventually be
a memory of a time when
I tried so hard.

Monster

Idag lekte MonsterNelo med ett ännu större monster, en grand danois.
Han är alltid störst och nu såg han pytteliten ut. Det va roligt och nu
är han helt slut så han sover som en stock här tryckt bredvid mig i soffan.



 







torsdag

Det är inte jätte kul att diskmaskinen är trasig. Men imorse tröttnade jag på berget av disk och va tvungen att göra något åt det. Så nu ser köket helt ok ut igen. Tanken idag var att Sara skulle komma över och baka negerbollar men det sket sig så man kanske ska åka och träna istället. Men det verkar alldeles för jobbigt. Mina kinderägg och tv verkar med spännande.

min helande tröst







min tröst

Min tröstande famn tog sitt förnuft till fånga och kom för att krama om mig.
Allt blev plötsligt mycket bättre men när han nu åkt hem igen för att ta blodprover tidigt imorn så rasar allt igen. Kämpar för att inte bli ledsen och gräva ner mig i det här. Hans sms hjälper.


skit

Idag har varit en bra skit dag. Det har varit fint väder och jag har tagit en sol promenad med Sarapara och BajsNelo. Det va mysigt men gick skit dåligt. Har skuldkänslor som äter upp mig från insidan.
Ont i magen och behöver bara en famn att gräva ner mig i. Den famnen verkade dock inte alls förstå hur mycket
jag behövde honom. Kommer bli galen om jag måste få bort den här magsmärtan själv. Då ger jag upp.

!!

Nu är biljetterna till Sweden rock bokade! :)
Helt otroligt att jag om 3 månader kommer se Aerosmith igen! Med Mathias <3

Indien

Nu har vi varit hemma i 3 dagar och det är svin kallt. Vill tillbaka till värmen!
Men vi har haft det grymt bra!
Första veckan bodde vi på Alidias cottages. Ett jätte fint och mysigt hotell vid Baga beach.
Vi åkte därifrån på olika utflykter. Spice plantation, delfin utflykt, elefant bad och ridning.

Sen packade vi våra väskor och åkte ut till en flod där vi hoppade på en husbåt,
bara vi och 3 besättningsmän.
Där bodde vi över natten och såg soluppgången från sängen. Hur mysigt som helst.

Sedan åkte vi vidare till Palolem beach och bodde i hyddor på stranden. Det var underbart!
Där firade vi vår 2 årsdag :) 15 fantastiska dagar var vi på Goa. Längtar tills nästa utlandsresa.

RSS 2.0