Tillbaka

Hej. Igår skrev jag av mig. Alla mina känslor och tankar om dom senaste månaderna. Därför lösenords skyddade jag bloggen. En enda person fick lösenordet. En person som jag inte pratat med på flera år men fortfarande kände att hon, om någon, kunde förstå. Nu har jag raderat inlägget. Var skönt att få det ur mig.

Walking on the edge

Welcome to a trip into my hurt feelings,
to the center of My soul.
You bettet bring a light to find the house of meaning,
the labyrinth of yes or no.

Hej

Inom kort kommer jag lösenords skydda min blogg. Lösenordet kommer jag ge till folk som faktiskt bryr sig om mig. Mina vänner. Inte till folk som bara vill höra skvaller för att kunna snacka skit. Senare kommer jag berätta om varför jag haft blogg paus osv.

Monster

I wanna be normal, I wanna feel safe. Waking up screaming, it's always the same. Don't wanna turn off the lights, hope someone hears me tonight ..

falla fritt

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
hur högt ska jag skrika
varje gång jag vill bli hörd?


?

Smiling on the outside but hurt beneath my skin.


Vapiano

    


Måndag

Första dagen på nya jobbet avklarat :) Det gick ganska bra faktiskt. Tror jag. Nu ska jag prova att träna första gången sen operationen. Håller tummarna. Det blir pilates!

Söndag

Helgen har varit grym och nu är jag sjukt sliten. Vi har precis tryckt i oss pizza och jag funderar på att öppna ostbåge påsen som ropar mitt namn..

LÖRDAG

Helt perfekt kväll igår. Jag och Mathias åkte in till stan och åt en mysig middag på Vapiano. Sen gick vi till en bar i gamla stan och drack massa gott. Två fantastiska dagar av 3 års firande :)

Nu håller jag på att packa en väska för idag ska jag, rosanna och bella åka till Gävle och fira Bells som fyllde i onsdags! Kommer bli grymt! Party skorna på!


fredag!

Gårdagen var hur mysig som helst :) Mattes föräldrar kom förbi en snabbis och lämnade två jätte fina presenter till oss. Maten var hur god som helst och det var en underbar kväll :)

Idag har jag hämtat mina skor från gamla jobbet och sen hämtade jag mitt underbara armband som äntligen kommit! Åh jag älskar det :) Ikväll blir det romantisk middag på restaurang med min älskling <3

YOU

Min trygghet, glädje och bästa vän.
3 fantastiska år med världens bästa!
För varje dag som går så växer
mina känslor sig bara starkare.



3 år!

Idag firar jag och Mathias 3 år tillsammans! Så jag har fixat och donat hela dagen för att ordna en perfekt middag. Bilder kommer upp senare. Nu springer jag upp och ner i tvättstugan medan jag dammtorkar, dammsuger, rensar garderoben och lagar mat. Det kommer bli en kanon kväll :)

Vila i Frid Farmor.


onsdag

Hej alla mina undersåtar! Visst älskar ni min nya header? Fast jag bryr mig inte, för jag tycker den är gryyym!

Idag plockade mamma och pappa upp mig i Älvsjö och vi åkte till Djurgården för lite promenad med Nelo i solen. Riktigt skönt var det ute faktistk! Sen åkte vi till Sandra och lilla Ella som låg hemma och va jätte sjuk.

Imorn firar jag och Mathias 3 år. Så idag har jag handlat massa god mat som vi ska laga imorn :) Och eftersom jag är världens bästa flickvän så har jag köpt världens bästa present haha. Ni får veta med senare.

:(

Jag orkar inte blogga något långt nu.
Idag var nämligen begravningen och dags för ett sista farväl av farmor.
Det tog hårt på mig och det va jobbigt.
Ska försöka sova.


RSS 2.0