?

 Kasta sten i glashus? Du är mästaren.


Hej

Hej alla! Idag är jag tillbaka på jobbet, efter 3 dagar hemma. Eller hemma har jag ju inte varit. Har varit i farmors lägenhet och hjälp till att röja osv. Det var tungt. Det känns så konstigt att vara där utan henne. Jag har nog fortfarande inte riktigt fattat.

Sen åkte jag med mormor och stickan och storhandlade. Dom följde med mig hem sen och bakade äppelkaka med mig. Sen bjöd jag och Mathias dom på lövbiff m. klyftpotatis o bea.

I onsdags kom Malin hem till mig när killarna va på träning, så jag slapp vara själv. Vi körde ett yoga pass och skrattade massa. Pratade och fick ur mig massa grejer som jag gått och hållt för mig själv. Det kändes hur skönt som helst. Tack Malin <3

Idag var det tungt att åka till jobbet. En fröken kom fram och frågade hur det var och om det va någon släkting som gått bort och då började jag gråta och gick iväg. Det va för jobbigt. Hon bad senare om ursäkt, trots att det itne var hennes fel. Efter det kändes det bättre. Att jag fått ur mig lite gråt, men istället fick jag en sån frukstansvärd huvudvärk. Har fått alvedon nu så det känns lite bättre.

♥♥♥

Alltid så glad och snäll.
Vi saknar och älskar dig farmor.
Vila i frid ♥♥♥




farväl farmor

Igår ringde min syster mig på jobbet. Hon frågade om jag kunde gå tidigare så jag kunde följa med till sjukhuset. Farmor hade bara några timmar kvar. Låste in mig i torrförrådet tills jag slutat gråta. Sen hämtade dom mig vid jobbet. I 2 timmar satt jag dar med alla andra. Alla andra pratade och klappade på farmor, för mig var det så svårt. Skulle möta Mathias sen. Kände att jag inte orkade vara kvar, så jag klädde på mig och skulle gå. Då slog det mig. Detta var mitt sista farväl. Någonsin.

Jag höll henne i handen, klappade henne på armen och grät. Jag ville inte längre gå men visste att även om jag stannade så skulle farvälet vara lika jobbigt igen. Så jag sa farväl, en sista gång, och sen gick jag.

Låg med huvudet i Mathias knä medan han klappade på mig när vi kom hem. Hade mobilen i handen och väntade på besked. Strax efter 22.30 kom det. Farmor hade somnat in. Jag ville inte åka dit. Jag har redan sagt hej då. Medan hon fortfarande andades. Det känns bättre än att säga hej då till någon som inte hör. Så jag stannade hemma. Somnade vid 01. Tyngden har på något sätt lättat men ersatts av något annat. En enorm sorg.

1 timme kvar

Nu slutar jag om en timme. Har bara lite städning kvar och sen har jag fått köket kliniskt igen!
Sen drar jag och möter Mickis i farsta där det blir en liten tur till systemet och sen hem för middag och massa dricka och vi sätter på oss dans skorna och åker till stan!

Kanske hittar jag något i farsta att ha på mig ikväll också!

Fredag

Idag är det fredag! Och jag är tillbaka på jobbet som ni kanske förstår av min tidiga uppdatering. Annars har jag nog legat i koma vid den här tiden. MEN icke. Här jobbar man och sliter. Jag har kämpat för att hålla köket kliniskt rent. Speciellt spisen då jag har en förmåga att koka över såser osv. MEN när jag varit borta i 2 dagar ser det ut som det varit krig i mitt stackars lilla kök. Det är oordning överallt! Detta gör så det kryper i mina pedantiska fingrar och jag måste genast börja sortera i lådor!

Idag blir det kassler m. ris och sweetchilisås.

JAHA

Jaha, är det så det ska vara grinolle, då ska jag väl försöka skriva om mitt inlägg från igår för du är verkligen inte bättre än mig! haha

Torsdag; Jag va hemma från jobbet igen. Vaknade vid 10 och låg i sängen till 11. Sen gick jag upp och körde ett yoga pass från min nya dvd. (Ullis, det funkade. Jag har feeet träningsvärk idag.) Detta pass fick mig att inse att jag blivit ett kylskåp sen jag slutade med dansen. Man va tydligen tvungen att vara ganska vig och det gjorde ont när jag försökte mig på samma övningar som tjejen på tvn. Men som tur var så va det en tjej bredvid som visade lite lättare övningar.

Sen åt jag en stor frukost och började sedan dammsuga, dammtorka och städa badrummet. Bäddade sen ner mig i soffan framför sex and the city filmen med en skål ostbågar som jag proppade i mig utifall jag kanske förbränt lite för mycket kalorier på yoga passet.

Mathias kom hem sen och vi åt pyttipanna med stekt ägg. Till efterrätt delade vi på en semla. Det spökar hemma hos oss. Detta har bevisat sig igen! Jävla rullstolskärring, lämna mig ifred!!

Skit

Nu hade jag skrivit ett långt inlägg om min extremt intressanta dag och sen försvann det för mitt internet suger så jag skiter i det. God natt.

onsdag

Idag var jag hemma från jobbet. Har sån huvudvärk som jag tror kanske är från stress. Mår inge vidare så hade inte heller någon lust att gå till jobbet. När jag vaknade hade Mathias gjort frukost till oss. Han väntade på sin tid från vårdcentralen så han va också hemma på förmiddagen. Sen åkte jag in till stan för att åka till sjukhuset där pappa varit hela igår och hela natten. Jag köpte med mig lunch upp.

Idag gjorde jag framsteg. Jag höll farmor i handen. Hon kramade tillbaka. Och jag började inte gråta.

Sen åkte jag och pappa hem för att laga mat. Mathias och mamma kom senare. Vi spelade mitt nya tvspel som jag blivit beroende av och sen lagade jag och mathias älg gryta. Mormor och stickan kom förbi för dom skulle lämna Nelo. Vi fick några blommor av mormor som tydligen inte behövde så mycket vatten haha. Det va bra eftersom vi tom tagit död på en kaktus! Tredje semlan för det här året har jag nu tryckt i mig! Beach '11 here I come!

-

Blir ingen hemgång innan arbetspasset är slut tror jag. Onödigt. Lunchen är iaf klar nu. Väntar bara på att kunna stoppa in maten i ugnen och sätta på riset. Idag blir det lax med saffransås och ris. Mums!

Nu väntar jag på min leverans! Det är fruktdags och det är svårt utan någon frukt. Och jag måste göra salladsbuffén också. Usch vilken tråkig dag det här är. Allt suger.

tisdag

Gick och la mig igår med huvudvärk och imorse vaknade jag och tyckte jag hörde röster. Sa till Mathias att det lät som om någon kollade på tv och när vi gick upp så stod tvn på :O Detta gjorde mig såklart livrädd. Eftersom jag är ganska säker på att Matte stängde av den igår. Kanske. Detta resulterar alltså i att mina mardrömmar blivit sanna, rullstolstanten spökar!

Iallafall så har jag huvudvärk idag också. Funderar på att bara laga iordning lunchen och sen åka hem och vila så det inte blir värre + att det går magsjuka på dagis nu .. Så nu har jag svalt 10 hela vitpeppar korn som sägs motverka maginfluensa.

Norris tror att han kom på ;O gubben. asso va? Nu får du väl ta och kamma dig lite va? JAG kom på den gubben! Så det så!

hemma

Nu är jag äntligen hemma! Tog 40 minuter längre än vad det brukar. Igår satt jag och laddade upp kort för framkallning och idag är dom tydligen klara så ska hämta ut dom imorn efter jobbet! :) Håller på med ett fotoalbum från 2010. Har kommit till Juni och nu har jag framkallat bilder från resten av året.

Snart är det dags för pannkaks lagning. Till det äter vi sylt och vaniljglass. muuuuums. Frågan är om jag ska öppna en påse ostbågar medan jag väntar...

Fy

Usch, jag är helt yrslig. Men nu har jag iaf hunnit baka bröd, lagat lunch, diskat och städat. Idag fick barnen kycklingsallad m vitlök- och chili dressing. Nu vill jag lägga mig på soffan innan jag svimmar. Vem vill hämta mig?

måndag

Idag är det måndag. Skulle vilja ha och behöva lite semester nu.

En liten resumé av helgen;

Fredag; Åkte hem efter jobbet och vilade lite innan Mathias kom. Sen blev vi upp plockade av Malin och Johan och åkte en snabbis till systemet. Köpte pizza påvägen hem och vi 4 satt och åt och drack och hade väldigt trevligt. Sen blev det typ 4 timmars buzz spelande tills Mathias somnade på mattan och Malin och Johan åkte hem.

Lördag; Vaknade innan M och smög upp för att göra frukost till honom. Han blev glad :) Sen hämtade mamma och pappa upp oss och vi åkte till farmor för att säga hej. Tredje gången på sjukhuset och jag vågade säga hej för första gången. Sen blev jag ledsen. Mathias va lite förskyld så han stannade utanför.
Vi åkte sen till Arlanda för att hämta Mathias föräldrar som kom hem från thailand.

Vid 19 plockade Malin och Johan upp oss och vi begav oss till heron för bio. The town blev det, vilket visade sig vara en grym film!

Söndag; Åkte en snabbis till farsta med Anne och Muttan. Handlade ett gryyyymt tv-spel som jag redan blivit beroende av.. haha! Sen åkte Mathias på hockey medan jag lagade middag. Marinerad kycklingfilé m. tzatsiki och klyftpotatis.

fredag, äntligen

Idag är det fredag och det känns såååå skönt! Va hos läkaren igår, det gick bra. Han tog cellprover och nu tar det 7-10 dagar innan jag får svar. Det gjorde fruktansvärt ont faktiskt.
Tack mamma och pappa som följde med!!

Sen mötte jag upp syster och Ella och vi åkte till sjukhuset och farmor där mamma och pappa väntade. Mathias kom dit och mötte upp oss och sen åkte vi hem. Lasagne blev det till middag och sen lite O.C innan vi la oss. Inatt vaknade jag varje timme. Skit jobbigt. Sjukt tråkig uppdatering men idag har jag ingen lust.

13

Idag ska jag till läkaren och helt plötsligt är jag nervös. Innan hade jag inget problem med att åka själv men nu vill jag verkligen inte det. Jag som varit säker på att det inte va något är nu ganska säker på att det kanske är något. Tur att mamma och pappa följer med, tack! Och tur att 13 är mitt turnummer.

onsdag

Idag är jag faktiskt pigg. 4-1 i derbyt igår så lite glad var jag trots allt. La mig kl 21 och låg och läste The dirt till 23. Sen kom Mathias hem och vi somnade. Jag längtar efter min skinnjacka. Nu får vintern lov att vara över faktiskt. OCH jag har tappat bort min älskade mössa!! Detta är hemskt. Så nu måste jag gå runt i en skit ful adidas mössa för jag orkar inte ta mig någonstans och köpa en ny mössa. Det är ju snart vår ändå, typ.

Har fått jätte mycket stöd av Ulrika och Tina. Tack! Det värmer verkligen. Förstås av Mathias också men det visste ni ju redan.

Kanske kanske ska ta mig till sjukhuset idag men jag vet inte om jag orkar. Imorn har jag själv tid hos läkaren och det kommer gå bra!

tisdag

Imorse var jag faktiskt hyffsat pigg. Tills jag satte mig på tåget och halvt somnade. Men nu är jag iaf på jobbet och har redan jobbat 2 timmar. Smoothie fick barnen till frukost och till lunch blir det panerad sejfilé med saffranssås och potatis. Om man kanske ska börja med maten då ..

Love

Mina två prinsar som får mig att överleva dagen.

kväll

Nu har jag och Mathias precis ätit. Jag lagade kassler i ugn med ris och Mathias diskade efteråt. Perfekt. Tittar på Top Model och funderar på om jag kanske ska baka .. Har faktiskt hunnit dammsuga och ta en powernap också!

Jag har så mycket att tänka på. Ingenting underlättar. Mathias är bäst.

måndag

Idag är jag helt slut. En liten resumé från långhelgen;

Onsdag; Efter jobbet åte jag och Mathias och hämtade Victor och sen Nelo. Vi lagade helstekt fläskfilé m. pommes och massa goda såser. Sen kom Olle över och vi spelade tv-spel och kollade hockeyn.

Torsdag; Långpromenad med Nelo i snöstormen. Vet inte vem som helst ville hem igen, han eller jag haha. Sen storhandlade vi och jag tror att vi åkte hem och kollade på O.C men jag minns inte riktigt.

Fredag; Mathias jobbade så jag tog Nelo på promenad och sen hade jag tvättstugan. Passade även på att byta lakan, dammsuga, damma och diska. Sen plockade jag upp Ullis, lämnade Nelo hos mamma och pappa och sen fixade jag mig för Anne skulle firas! Och oj vilken rolig kväll! Länge sen jag skrattade så mycket!

Lördag; Vaknade bakis, Mathias också, sen lämnade vi bilen som vi lånat i 2 veckor medan våra vänner va i thailand. Sen åkte vi på julmiddag hos Morfar och Marianne där dom bjöd på dom tradionella revbensspjällen. Pappa kom tyvärr inte eftersom han va på sjukhust med farmor.
Sjukt gott som vanligt. Sen tog vi med Sandra, Tommy och Ella hem till oss för spelkväll. Väntade hela tiden oroligt på samtal från sjukhuset men som tur var kom inget!

Söndag; Jag hatar sjukhus så världens bästa pojkvän följde med mig när jag skulle hälsa på farmor. Det var sjukt jobbigt. Hon kände först inte ens igen mig. Då stördade jag ut ur rummet och kom inte in igen på 20 minuter. Sen samlade jag mig och gick tillbaka. Stackars farmor <3

Sen hem och laga middag och kolla på Eragon. Idag har jag mycket att fundera på.

Fredag

Den här tjockisen har hängt med mig och mathias i 2 dagar nu. Han ligger i mitt knä i soffan nu och tror han är en knä hund. Snart blir det duschen och sen systemet! Ikväll ska vi fira anne!!

ikea

Fick med mig Hot-M till Ikea igår. Hon var inte så svår att övertala. Och OJ så skönt det var att gå på ikea med någon som inte klagar, stressar och är irriterad!

Fyndade en massa saker. En tavla till köket som jag blev helt kär i, doftljus, kuddfodral och en massa chips haha. Skjutsade sen hem Mickis och gick in för att hälsa på Nisse (Mourice). Han attackerade mig och klättrade på mitt ben vilket jag inte tyckte va lika kul som han gjorde. Nästa gång ska jag ge igen.

onsdag

Idag är sista jobbdagen innan 4 dagars ledigt! Ska bli super skönt. Tog bilen idag till jobbet. 25 minuter senare var jag framme istället för 1 timme som det annars tar. Och jag hittade!! haha Mamma, där ser du, jag kan läsa skyltar!!

Idag blir det flygande Jakob till lunch. so you know.

tisdag

En dag kvar och sen lång helg! Ska försöka få med mig Mickis till Ikea idag. Ska köpa gardinstång och se om jag hittar något annat roligt hihi :) Sen har jag lånat andra säsongen av O.C så jag och Matte ska glo på den. Så sötsugen. Försöker gå på detox. Alltså inget onyttigt. Det går sådär. Åt ju godis och chips varje dag på semestern och nu är det slut på det! Eller typ, iaf på vardagar haha.

Tänkte nog börja träna också men vet inte vilka gym som är bra vid mig och har ingen som bor nära som vill gymma med mig. Kanske helt enkelt får skita i att träna. vad tråkigt, verkligen ....

Trött

Imorn börjar jag jobba igen efter 10 dagars semester och ja kan verkligen inte sova. Hur mycket suger inte det? Klockan ringer om 4,5 timme. Känns riktigt härligt. Not.

Min man


RSS 2.0